שרה טרניו - לגלות את עצמך מחדש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האתר יפיפה!
במבט חטוף, הייתי מוותר על הרעידה של העיגול הגדול בכניסה לאתר, אפר שהוא יצמח או יהפוך מאפס אופסיטי למאה במתינות. ובמאמרים הייתי הופך את כל המסגרת כולל הטקס והתמונה לקישור, סתם יותר נוח מבחינת הUX.
הסלייד של ההמלצות לא עובר כ"כ חלק, ויש טעות צורמת: ממכם במקום מכם.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
הייתי מוותרת על הרעידות...זה קצת עיצבן!
את הטקסטים תיישרי!
בסה"כ ממש יפה ועדין

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה!
אהבתי מאוד!

2 דברים שנראה לי כדאי לשנות:
האחד כבר צינו - הרעידות ממש מפריעות
ומשדרות הפוך מהיציבות שהמטפלת אמורה לשדר
אם את רוצה אנימציה כלשהי אולי תגדילי מעט ותקטיני (גם למטה)
ותקפידי שהתנועה תהיה לא חדה מדי

והשני -
בלקוחות מספרים - הקפיצות שם במעבר בין 2 עדויות גם כן מעצבנות!

• הוסף לסימניות
עיצוב עדין ויפה
בתוך המאמרים- למשל בעמוד הזה, הייתי נותנת יותר רווח בין השורות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ועדין, מצטרפת לקודמי בעניין הרעידות, זה היה נראה שמשהו לא תקין.
בשעלות ותשובות - שימי לב שבדסקטופ זה ממש מעצבן הריווחים ובקושי אפשר לקרוא משהו .
למובייל זה מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה