שרות אמריקאי?

• הוסף לסימניות
מה אומר לכם שירות בסגנון אמריקאי? זה מרגש אתכם? מוסיף נקודות לחנות?

• הוסף לסימניות
מבחינתי - אמריקאים זה ראש סגור
אין כמו שירות ישראלי - שמבין ענין !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;1512787:
מבחינתי - אמריקאים זה ראש סגור
אין כמו שירות ישראלי - שמבין ענין !!!

כל אחד מבין את הענין שלו...
אם כבר שרות ארופאי

• הוסף לסימניות
גם מבחינתי....
אבל הלקוח טוען שיש הרבה אנשים שזה יתרון בשבילם.

• הוסף לסימניות
ומשום שלא ברור לי מספיק מה זה שרות אמריקאי, אני שואלת אתכם.

• הוסף לסימניות
שרות אמריקאי לא נשמע מי יודע מה.
אם היה כתוב מייד אין USA, או הבאנו את אמריקה לפה, זה כבר יכול היה להישמע טוב יותר.

למרות שאמריקה הפסיקה להיות היום טרנד. רק האתרים החוצניקים מחזיקים עדין את הסטייל של מייד אוף אמריקה.

• הוסף לסימניות
את האמת? כשהייתי באמריקה, אני ממש לא זוכרת שקבלתי שירות נורא מרגש.
באירופה לעומת זאת - הכל היה בשיא האדיבות, שיא הסבלנות, ולאף מוכר/ת לא הפריע לחכות עד שאזכר איך אומרים באנגלית את המילה המסויימת שאני צריכה לומר.
אבל בכל מקרה, אני הכי אוהבת את הישראלים :)

• הוסף לסימניות
השרות האמריקאי אומר אולי להביא את הדברים עד אליך הביתה.
שירות טלפוני אדיב אבל לא חנפני
אפשרות החזרים נוחה

• הוסף לסימניות
בעקבות התגובות הבלתי מתרגשות הצלחתי לשכנע את הלקוח שזה לא ערך מוסף גדול מאוד, תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
השאלה, שירות או אווירה.
בחנות מושי'ס בירושלים דיברו באנגלית. לאמריקאיים זה נתן תחושה ביתית וגרם להכנס לקנות דווקא שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה