כללי שרשורתיבות טקסטבאינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי שאלה באינדיזין.
אם מישהו ידע זה יהיה מעולה. כי זה דחוף לי :)
איך אני מכינה קובץ באינדיזיין, שיהיו בו 3תיבות טקסט בכל עמוד, כשכל תיבה 1 קשורה לתיבה 1 בעמוד הבא. ותיבה 2 קשורה ל2 ו3 קשורה ל3, וככה לאורך כל הקובץ.
אני צריכה להכין קובץ כזה עם 10 עמודים אבל שיהיה אפשר תמיד להוסיף עמודים, ואוטומטית כל תיבה תהיה מקושרת לתיבה הממשיכה שלה.
קראתי מדריכים של אדובי.
קראתי בספר של אינדיזייןל אדובי.
ולא הבנתי איך לעשות את זה..
מישהו יכול לעזור? תודה רבה
אהבתיהציגי רגשות נוספים

• הוסף לסימניות
לפי הנסיון שלי אפשר לעשות באופן של הזרמת הטקסט בשלשה פעמים נפרדים, וכל פעם יוצרת מסגרת חדשה. בכדי שבכל הזרמה המסגרת תהיה לפי הגודל הרצוי לתיבה זו - פשוט לפני כל הזרמה משנים את שולי העמוד לגודל של התיבה הרצויה.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי השאלה, ראו הסבר

קבצים מצורפים

• שרשור.mp4
    4.6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הערה: כדי להצליח לשרשר לכמה תיבות במקביל באותו עמוד, יש לבטל ב"ההעדפות" את האופציה SMART משהו...

• הוסף לסימניות
הנה:

נכתב ע"י eliezer;2359427:
הערה: כדי להצליח לשרשר לכמה תיבות במקביל באותו עמוד, יש לבטל ב"ההעדפות" את האופציה SMART משהו...

edit
preferences
type
ןלבטל את ה"וי" ב-smart text...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה