כללי שרשור (אוטומטי) לתיבות

• פותח הנושא תפארת1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. כיצד משרשרים שרשור אוטומטי לא לעמוד כולו אלא לתוך תיבת טקסט בעמוד הבא ושיפתח עוד עמודים עם התיבה הזו באמצע בגודל הזה.

2. לשרשר בתוך העמוד עצמו אוטמטי מתיבה לתיבה ומשם באוטומטי הלאה עוד עמודים עם שני תיבות בכל עמוד וכנ"ל.

3. כנ"ל אך עם כמה תיבות בתוך כל עמוד (יעני כמה סטים).

או בעברית תקינה: לוח שנה עם זמני היום וכו'

קבצים מצורפים

• שאלה.jpg
    KB 119.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת1;770430:
1. כיצד משרשרים שרשור אוטומטי לא לעמוד כולו אלא לתוך תיבת טקסט בעמוד הבא ושיפתח עוד עמודים עם התיבה הזו באמצע בגודל הזה.

2. לשרשר בתוך העמוד עצמו אוטמטי מתיבה לתיבה ומשם באוטומטי הלאה עוד עמודים עם שני תיבות בכל עמוד וכנ"ל.

3. כנ"ל אך עם כמה תיבות בתוך כל עמוד (יעני כמה סטים).

או בעברית תקינה: לוח שנה עם זמני היום וכו'
תשרשרי מתיבה לתיבה כרצונך ובסוף העמוד לתיבה הבאה בעמוד הבא במסטר .

• הוסף לסימניות
עם SHIFT הוא משרשר אוטומטי ופותח עוד עמודים עד לסיום הטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;770582:
עם SHIFT הוא משרשר אוטומטי ופותח עוד עמודים עד לסיום הטקסט

אבל הוא משרשר לעמוד כולו ולא לתיבה בגודל שאני רוצה

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד,

תפרוס תיבות איפה שבא לך, כשאתה מסיים למקם את התיבות,
תחליט את השרשור שאתה צריך ע"י לחיצה על הריבוע בצד שמאל למטה ואז לחיצה על התיבה שאתה רוצה שתמשיך.

כשאתה מסיים את השרשור תכניס את הטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;771003:
פשוט מאוד,

תפרוס תיבות איפה שבא לך, כשאתה מסיים למקם את התיבות,
תחליט את השרשור שאתה צריך ע"י לחיצה על הריבוע בצד שמאל למטה ואז לחיצה על התיבה שאתה רוצה שתמשיך.

כשאתה מסיים את השרשור תכניס את הטקסט

זה 150 עמודים

• הוסף לסימניות
אם התיבות הם במסטר גם 150 עמוד לא אמורים להפריע.

• הוסף לסימניות
אפשר לשרשר ממסטר אחד לשני?
למשל, בשביל לעצב לוח שנה אני צריכה 2 מסטרים לעמוד ימני ועמוד שמאלי, השירשור צריך להיות מתאריך לתאריך בעמוד הימני ואח"כ לעמוד השמאלי.
אני מקווה שהובנתי.

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;801776:
למשל, בשביל לעצב לוח שנה אני צריכה 2 מסטרים לעמוד ימני ועמוד שמאלי, השירשור צריך להיות מתאריך לתאריך בעמוד הימני ואח"כ לעמוד השמאלי.
אני מקווה שהובנתי.

תודה

לא כ"כ הבנתי מה רצונך לעשות בלוח שנה.
מ"מ נראה לי שאי אפשר לשרשר מאסטר אחד למאסטר אחר.
רק באותה כפולת מאסטרים.

• הוסף לסימניות
מכינים מאסטר של כפולה, משרשרים את התיבות במסטאר כולו (שני עמודים)

• הוסף לסימניות
פלאגאין של הרבס. זה "תפור" לדברים כמו אלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;801904:

הרבס בנה פלאגאין (תוסף לאינדזיין), שמתאים את סוג המסטר והתאמת הסגנון שלו, לפי תוכן הטקסט וסגנון הפסקה.

נ.ב. בניתי כמה פעמים שרשורי טקסט ללוח שנה, ולא התלהבתי בגלל גודל המשקל של קובץ האינדזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;801776:
אני מקווה שהובנתי.

תודה

נכתב ע"י לנדא;771363:
אם התיבות הם במסטר גם 150 עמוד לא אמורים להפריע.

"לנדא" ענה תשובה נכונה.
אם בונים במסטר מספר תיבות משורשרות ממסטר ימני לשמאלי, רצוי כל סגנון "זמנים" בשכבה משלה.
אח"כ בזמן שרשור הטקסטים, אינדזיין "יודעת" מאיזה תיבה לקחת את השרשור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה