עזרה שרשרת פרנזים - היכן ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות

אשמח מי שיוכל לכוון אותי היכן ניתן לקנות שרשרת פרנזים כמו בקישור לאשכול המצורף.
רצוי חנות אינטרנטית או חנות עם משלוח לבית.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
₪ 26.43 37%OFF | ארוך זהב תפירת טאסל פרינג 'תחרה עבור בית אביזרי לקצץ וילון חוט דקורטיבי DIY בד חגורה Tassle כותנה שוליים

• הוסף לסימניות
ו
₪ 26.43 37%OFF | ארוך זהב תפירת טאסל פרינג 'תחרה עבור בית אביזרי לקצץ וילון חוט דקורטיבי DIY בד חגורה Tassle כותנה שוליים
ואהו!!
תודה רבה!!
מה המילות חיפוש המביאות לזה? (אני רוצה לחפש גיוון צבעים ומחירים...)

• הוסף לסימניות
ו

ואהו!!
תודה רבה!!
מה המילות חיפוש המביאות לזה? (אני רוצה לחפש גיוון צבעים ומחירים...)

כתבתי פרנזים
ואז הראשון שהיה בכיוון נכנסתי ונתן לי עוד ברעיון אפשר ללחוץ על הקישור הנ"ל ויהיו שם עוד דוגמאות בסגנון

• הוסף לסימניות
מעניין...
אני גם כתבתי ולא קיבלתי אפי' אחד בכיוון וגם מזה אני מגיע רק לפרנזים בודדים...

• הוסף לסימניות
יש חנות בשם חוטי בכר בתל אביב ברחוב כפר גלעדי מוכרים שם כמה סוגים של פרנזים

• הוסף לסימניות
הקישור הראשון נראה פרנזים יותר איכותיים
בקישור השני הפרנזים עם תפירה יותר חלשה והרבה יותר עדינה
שימו לב לעלות משלוח
16 ש''ח למטר זה לא כזה זול (עדיין יותר זול ממקומות בארץ שלוקחים 50-60 למטר)
בחוטי בכר עולה פחות ,אמנם יש להם רק 2 סוגים ולא הרבה צבעים
אם צריכים כמות גדולה אולי שווה להזמין מעלי באבא שם זה זול ממש
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה