שרתי ענקית האחסון OVH נפלו

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הדבר פגע בכמות אדירה של אתרים ברחבי העולם (כנראה שגם האתר של נטפרי יושב שם).
התקלה נובעת בנפילת חשמל בצרפת ואמורה להסתדר בתוך 24 שעות.
מי שמשתמש בCDN ניצל במקצת.

• הוסף לסימניות
לא בכל השרתים יש להם כמה עשרות חוות וספקי כח, לי אישית לא נפל כלום

• הוסף לסימניות
השרת שלך בצרפת?

• הוסף לסימניות
יש בצרפת, יש בקנדה ויש בעוד

• הוסף לסימניות
אני ניסתי לפתוח שמה שרת היום, והם עדכנו את המחיר שהמחיר לשרת VPS ההכי קטן עלה בדולר למי שמשלם חודשי וירד בכמה סנט למי שעושה חידוש אוטומטי (אפשרות חדשה אצליהם).
הוא לא נתן לי לבחור בחידוש אוטומטי, מישהו יודע איך להתגבר על זה?

באמת השרתים של נטפרי שמה, ואני לא יודע למה לי הם לוקחים יותר יקר ממה שהם משלמים...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
יש בצרפת, יש בקנדה ויש בעוד
לא קשור לנושא, אבל חייבת לומר תודה,
אתמול הייתי חייבת לשלוח פקס דחוף, ואחרי ניסיונות כושלים בכמה אתרים, מצאתי את השירות שלכם,
קל, ברור ומזמין,
בחינם, ועובד מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה