שרת אחסון וגיבוי מה לקנות?

• הוסף לסימניות
יש לי חומר רב (מעל 2.5 טרה) המאוחסן ב3 דיסקים חיצוניים מלבד הקבצים במחשב עצמו ויש לי חשש שימחק לי חומר חשוב וכן אי אפשר לעבוד על כונן חיצוני בגלל המהירות
איך כדאי לשמור במקום אחד את הכל שיהיה לי חיפוש קל ומהירות עבודה?

מה אתם יודעים על אופציה של שרת ביתי זה מהיר? אפשר לעבוד עליו או צריך להעתיק למחשב? זה אמין? הוא מגבה אוטומטית את החומר?
ראיתי יד שניה את זה
כונן קשיח חיצוני thecus n5200br
ב2000 ש"ח (נראה לי לא כולל כוננים) זה שווה?

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
אולי אני אצמצם את השאלה
האם שרת ביתי הוא פיתרון לאיחסון כמות גדולה של קבצים - מבחינת חיפוש
האם אפשר לעבוד עליו בלי להעתיק למחשב - מבחינת מהירות
והאם הוא שונה מסתם דיסק קשיח חיצוני - מבחינת נפילות

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מידע על שרת ביתי?
ההנחה שלי שזה יותר טוב מסתם דיסק חיצוני בגלל המחיר שהוא כמה אלפים זה נכון?

• הוסף לסימניות
1. כדאי שתשאלי בפורום מחשבים
2. לנו יש שרת במשרד (כי יש לנו כמה משתמשים שמתחברים אליו גם מרחוק) זה עולה קצת יותר מכמה אלפים..
יש לו גיבוי פנימי. כלומר אם את רוכשת שרת של 3 טרה זה בעצם 6 בפנימי
אבל בתכלס לא עשית כלום כי עדיין החומר נמצא לך במשרד ואם ח"ו יש פריצה/שרפה וכו' זה נאבד

כיום בכלל, ההמלצה היא לרכוש שרת חיצוני שלא יושב לך במשרד אלא ברשת
את יכולה להתחבר אליו מכל מקום בעולם והם דואגים לגיבוי שלו

לדעתי, אם את משתמשת יחיד בחומר, ואינך מעונינת בשרת חיצוני על הרשת, תקני מחשב חזק עם 2 דיסקים קשיחים (ממש 2 ולא 1 שמחולק ל2)
תבקשי מהטכנאי שדיסק אחד יעשה גיבוי לשני באופן אוטומטי
ובמקביל תקני דיסק חיצוני של 3 טרה ופעם בשבוע תעשי איתו גיבוי שילך איתך למקום אחר
או שרק את הגיבוי תבצעי באמצעות חברת גיבוי חיצונית באינטרנט

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה