שרת באמזון - לא ניתן לגשת

• הוסף לסימניות
יש לי שרת באמזון, חינמי, 730 שעות למשך השנה הראשונה.
פתחתי אותו באוקטובר 2018, אולם פתאום בימים האחרונים, אני לא מצליחה לגשת אליו.
(לא בRDP, ולא דרך פורטים של HTTP וHTTPS)
הבעיה בטוח לא בFireWall, כיון שהפורט של RDP, פתוח לו לכל הכתובות
(מצרפת צילום מסך)
upload_2019-5-26_17-45-36.png

(כשאני מנסה לגשת בRDP, הוא זורק לי ארעה שגיאה פנימית, כאשר אני מנסה לגשת בפורטים של 80 ו443, הוא כביכול לא מוצא את הדומיין)

כיצד ניתן לפתור את זה?
(כמובן שנעזרתי במדריכים שלהם, אולם לא הצלחתי להגיע לפתרון, דרך אגב, דרך הניהול, הפעלתי מחדש את השרת, אולם זה גם לא עזר)

מה עוד אפשר לעשות??
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
דרך הניהול, הפעלתי מחדש את השרת, אולם זה גם לא עזר
טוב, כנראה שהוא לא באמת עשה לו הפעלה מחדש.
כשעשיתי לו כיבוי והפעלה, זה פתאום שוב התחיל לעבוד.
(הוא שינה את כתובת הIP..., כמובן.)

• הוסף לסימניות
אם השתנה כתובת IP תבדקו שלא חסום בסינון \ ספק

• הוסף לסימניות
אם השתנה כתובת IP תבדקו שלא חסום בסינון \ ספק
זה עובד.
סתם ציינתי את הנקודה הזו, כי היא משמעותית בשבילי...
תמיד נגשתי עם הכתובת/DNS, ועכשיו כשהשתנה, צריך לעשות שינוי בכמה מקומות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה