שרת git אישי, אילו הרשאות לתת?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי חברים אני רוצה להרים שרת גיט אישי, התקנתי הכל ולכאורה נראה שהכל מתפקד טוב ברמת השרת, כשאני ניגש ממחשב אחר ומנסה לעשות push או pull אני מקבל שגיאת הרשאות שאי אפשר לכתוב לשרת

אילו הרשאות צריך להיות לתיקייה של git?
ההתחברות היא מעל ssh
מערכת לינוקס

• הוסף לסימניות
הרשאות קבוצה לפחות.
ושהקבצים מוגדרים על אותה קבוצה. כל קבצי הגיט.

ושלקבוצה יש RW ואם לא עובד תנסה להוסיף גם X.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לתת הרשאות של 777, מה שיצא זה שכל משתמש דרס את השינויים של השני בלי שgit יעלה בכלל complicat.
אנסה את מה שאתה אומר.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
תנסה להוסיף s .
קוד:
 chmod -R +s git_folder

• הוסף לסימניות
1. תבדוק אם אתה יכול להתחבר לשרת
2. תבדוק אם המשתמש (הלקוח) מתחבר
3. תבדוק שאתה יכול לבצע פקודת GIT ע"ג ה SSH
4. תבדוק שיש לך הרשאות לאותו משתמש ל GIT
5. מודולים של אבטחה ששוה לכבות (SELINUX?)
--
הכי פשוט צרף את הלוג / השגיאה - וננסה להתקדם.מה השגיאה המדוייקת שאתה מקבל? איזו מערכת הפעלה (הפצה)? ב CENTOS 6.5 יש הגדרת FW בררת מחדל - צריך להפסיק.

לתת הרשאות של 777 - לא הכי חכם.

אישית אני ממליץ לך להשתמש דרך HTTP (יש לי שרת כזה ואני יותר מרוצה המ SSH)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה