שששש....סבא נם את שינת צהריים...סוג של אימון

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהיית רוצה שאני יתנסה השיטה הזאת על יהודי....ולגבי הצלב אשמח שתראי לי היכן

• הוסף לסימניות
זה קטע לצייר משהו ומישו אחר מוצא משהו שלא התכוונת בכלל. (זה כנראה נובע מחיפוש מדוקדק במעלות הציור הזה)

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי אותו...
ולגבי שינת צהרים- האור נראה דווקא של בוקר.

• הוסף לסימניות
מה שנכון נכון, הציור מקסים מלא חן ואוירה
אבל זה קפץ לי בעין
הרגשתי צורך להגיב למרות שאני שונאת לפסול עבודות

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אני לוקח לתשומת ליבי. ונשנה את זה

• הוסף לסימניות
הדמיון עובד שעות נוספות...
ואם דווקא את מתעקשת על צלב, אז בבקשה תמשיכי עם הדמיון את העיטור איפה שהשמיכה מסתירה, ותשימי לב שזה X הפוך ולא צלב, כי בצלב החלק התחתון ארוך יותר.

• הוסף לסימניות
מוטי, אין ספק זו אחת ה-יצירות!! כובש הכל! התנוחה, הצביעה, התאורה וחחח הטיפוס..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1197516:
תאורה עוצרת נשימה..

תעורה אוצרת נשימה!!!:)

תמונה יפה מאוד! נראה מתוך סרט מצוייר... תכף הוא מתעוררררר...

• הוסף לסימניות
האף... האויר בחינם... אז למה לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1197507:
מפריע לי קצת הגודל של האף

בלי עין הרע;)

מה שנקרא בלע"ז: אף עוצר טרמפים!

• הוסף לסימניות
ציור מדהים, כמו תמיד...

בקשר לצלב, זה לא מה שנקרא צלב.
צלב זה שני פסים ישרים שמצטלבים זה בזה והקו התחתון ארוך יותר
(אבא שלי אמריקאי שמ א ד רגיש לצלבים וכאלה, ובתור ילדה הייתי צריכה כמה פעמים לזרוק מדבקות עם חזרזירים וצלבים וכד', כך שאני יודעת בדיוק מה נקרא ומה לא...)

• הוסף לסימניות
'כל עצמותי תומרנה' - בא לי לישון!
איך עושים את המרקם הזה ???

• הוסף לסימניות
סיגנון ישן של גדי פולק...מדהים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1251770:
סיגנון ישן של גדי פולק...מדהים

תודה על המחמאה

מתיימר להיות מוטי הלר ולא אף אחד אחר:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה