כללי שש מליון פעמים המילה יהודי בספר אחד!!

• הוסף לסימניות
ב"ה

הייתי חייב לשתף אתכם בספר חדש שיצא לאור!!
ספר אחד. 1,250 עמודים. שש מליון יהודים!!

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• img61961.jpg
    KB 64 · צפיות: 23
  • img61962.jpg
    KB 32 · צפיות: 22
  • img61963.jpg
    KB 32 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מי קונה כזה דבר???????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1206216:
מי קונה כזה דבר???????????????????????
מי שרוצה לחוש מה הפרוש שאיבדנו שישה מליון יהודים בשואה

• הוסף לסימניות
וואוו

• הוסף לסימניות
במקרה אני מכיר את כותב הספר. איש אשכולות ותלמיד חכם. העוסק בהוראה ובכתיבה והוצאה לאור של עלון השבת של הOU בישראל.
מדובר בסוג של אמירה אמנותית או רעיונית.. אגב, זה התפרסם בעיתונות באמריקה...

• הוסף לסימניות
אם מותר לי... מבית אבי לבד נהרגו 90 איש ואשה, ילד וילדה ותינוקות (ביניהם 5 אחי ואחיותי). אילו היו בספר 6 מיליון פורטרטים (אפילו בציור מינימליסטי) קטנים מייצגים, מתוכם מיליון וחצי פורטרטים של תינוקות, זה היה משמעותי.
כמה דפים יהפוך אדם בספר הזה (אם הוא לא כפייתי)? מה זה ייתן לו?

• הוסף לסימניות
כבר יש רעיון כזה של ספר של 6 מליון נקודות
כאילו כל נקודה מייצגת איש
-כך למדנו בשיעורים על השואה -בספרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1206358:
אם מותר לי... מבית אבי לבד נהרגו 90 איש ואשה, ילד וילדה ותינוקות (ביניהם 5 אחי ואחיותי). אילו היו בספר 6 מיליון פורטרטים (אפילו בציור מינימליסטי) קטנים מייצגים, מתוכם מיליון וחצי פורטרטים של תינוקות, זה היה משמעותי.

נראה לך שיש מישהו שמסוגל לאייר 6 מליון פורטרטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zun71;1206251:
מי עשה את זה?

נכתב ע"י Shia;1206309:
במקרה אני מכיר את כותב הספר. איש אשכולות ותלמיד חכם. העוסק בהוראה ובכתיבה והוצאה לאור של עלון השבת של הOU בישראל.
מדובר בסוג של אמירה אמנותית או רעיונית.. אגב, זה התפרסם בעיתונות באמריקה...

שמו של האיש; פיל שרנופסקי (Phil Chernofsky)

קבצים מצורפים

• img61964.jpg
    KB 32 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1206480:
נראה לך שיש מישהו שמסוגל לאייר 6 מליון פורטרטים?
שאלה כמה זמן יתנו לו... (ואם יקחו כמה ציירים, או יותר מכמה, אז אפילו זו כבר לא שאלה)

• הוסף לסימניות
אפילו אם אלו היו חתימות בהרבה כתבי יד היה לזה משהו עם משמעות, עם נשמה.
להקליד פעם אחת מילה ולהכפיל 6 מליון פעמים לא ממש מבטא את השכול.
שלא לדבר אם היו משחילים בין השש מליון מידי פעם תמונה אמיתית של מישהו שנכחד.
אבל אם מישהו מתרגש מזה - שיערב לו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1206358:

יש ספר כזה על שואת יהודי צרפת ושם מופיעים התמונות של (כמעט) כל הילדים שנרצחו בצרפת.
:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה