דרוש מידע שתילת פרחים

• הוסף לסימניות
לפרחים ובעיקר לפרחי חורף אפשר לקנות פקעות,
ואותם לשתול בתערובת גינה מתאימה כמפורט לעיל.
כל צמח צריך את המקום המתאים ואת ההשקיה הנכונה.
אני שתלתי כמה וכמה שתילים של פרחים - באדמה
אף אחד לא תפס
יכול להיות שזה לא היה באדמה טובה?
או במקום לא מתאים?
או בעציץ לא מנוקז?
או בלי מספיק השקיה?
או יותר מידיי השקיה?
מאיפה הגיעו השתילים? ממשתלה?

• הוסף לסימניות
יש בהרבה יותר זול בכל חנויות הסטוק למיניהם
באיזור ה15- 20 ש"ח\ תלוי בגודל הרצוי.. לפרחים לא צריך גדול כ"כ בד"כ
וואו... לא ידעתי.
רק שאם אין חורים לניקוז, אז צריך לעשות.
לגבי הגודל, אכן, רק שצריך שיהיו לפחות יותר עמוקות. במיוחד בצמח הוינקה שיש לו שורשים גדולים

• הוסף לסימניות
גם בהום סנטר האדניות זולות משמעותית מהמשתלות.
יש בב"ב חנות / משתלה שאפשר לקנות זרעים / שתילים?
ביוקרה במשתלה ברחוב ר' עקיבא, יש גם שתילים וגם זרעים.

• הוסף לסימניות
מכיוון שאני עובד בזה, יש לגננים דילים וכו. אבל מצד שני לא נכנסתי להסטוק בשביל זה, עכשיו אני ידע...
ניתן להזמין אצלי עבודות גינון.

• הוסף לסימניות
פרחים זה סיפור לגדל
יש פרחים עונתיים ושאינם יש פרחים רגישים למים על העלים ויש כל מיני מחלות שיכולים להמית אותם בקלות
עוד בעיות נלוות שיש פרחים שמושכים דבורים ויש כאלה יפים אבל מפיצים ריח לא תמיד נעים
גם המקום לגידול שלהם צריך להיות מתאים יש פרחי שמש ופרחי חצי שמש ופרחים גסים שלא דורשים שמש ועל כל פנים יותר מידי שמש או מעט מידי גם יכול להרוס את הצמח
האדמה צריכה להיות רטובה במידה כי יותר מידי מים יהרסו את השתיל לגמרי ועל כן לא להשקות יותר מידי ולדעת מתי להשקות כיון שיש מקומות חמים שמצריכים הרבה מים ולפעמים החום הגדול גורם שהצמח ימות שם ויש מקומות שמצריכים מעט מים
כדי שחור ניקוז המים העודפים לא ייסתם ראוי לשים אבנים קטנות על החור שהחול והשורשים לא יפריעו למים לצאת
גידול פרחים זה אומנות שמתחילה בניסוי ותעיה והעיקר הוא להיות קשוב לצמח ולנסות להרגיש אותו גם כדי לטפל בו כמו שהוא צריך ולא כנוסחה מדעית וגם כדי שלא ימאס ממנו כי צריך להשקיע בזה קצת זמן שלפעמים לא מוצאים אותו
בחצר שלי מזמן התייאשתי מצמחים עדינים מגדל יותר עצים וצמחים חזקים
זה נכתב מהניסיון אבל אני לא מבין כמעט כלום בצמחים וכל דבר צריך להתייעץ עם מישהו שמבין ואדרבה שיחדשו לנו איזה צבע אפשר בקלות להוסיף לגינה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה