כללי שתי דקות, שתי מילים

• הוסף לסימניות
רגע לפני שהעלון נסגר.... פרסום מקדים ליריד
(שבוע הבא יהיה הפרסום המדוייק)

קבצים מצורפים

• פרסומת ליריד סוכות עו.jpg
    1.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה די טראגי עם האדום האדום הזה והמברשות המשופשפות בצדדים.
בקטנה, אם אין לך זמן לבנות מודעה חדשה, אולי תחליפי צבע וזה יראה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
לקחתי עוד שתי דקות, בעיניים עצומות, והרגעתי קצת את העניינים.
את הפרסום לשבוע הבא אני כבר מתחילה עכשיו לתכנן....

קבצים מצורפים

• פרסומת ליריד סוכות עו.jpg
    1.6 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
האדום והמריחה של המברשת מזכיר מודעות של משו מדמם
ילדים בוכים במצוקה, אמבולנס, לא מעביר תחושה טובה
סליחה אם הגזמתי עם התיאור אבל זה התחושה שעלתה לי מיד...

• הוסף לסימניות
הייתי אולי מעבירה את זה למברשת של פרחים
עלים ארוכים כמו סכך סוכה וכדו׳...

• הוסף לסימניות
תודה לך, בואי נקווה שנגמר להם שם המג'נטה, בדפוס.
בכ"א להבא, לא מעצבים מודעה ב-2 דקות!!!!!!
אני התכוונתי לתת מראה של שוק

• הוסף לסימניות
לא נורא, מטעויות לומדים;)
העיקר שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה זה ? אופקים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה