שתי שאלות דחופות...

• הוסף לסימניות
שתי שאלות דחופות...
בדירת דופלקס, למשהו יש מושג כמה בערך אמור להיות השטח של הפתח למדרגות המחברות בין שתי הקומות? (מדרגות לא בטון אלא גרם מרחף)
ועוד שאלה, אני מרצפת בדירה חדשה בחללים הציבוריים ריצוף מסוים ורוצה אחרי הכניסה לדירה לרצף גרניט דמוי פרקט בחדרים, הקבלן מוכן לרצף לי בחדרים ריצוף סטנדרטי עם הנמכה של 2 ס"מ כדי שאח"כ אבצע הדבקה בחדרים. האם יש אפשרות שהרצף שאביא אחרי הכניסה יגיע לגובה 0 בהתאם לריצוף בכל הבית ושלא יהיה לי סף? או שזה סיכון ויש מצב שהגובה לא יהיה שווה?

אני ממש אשמח לתשובות ומידע כי חייבת לתת היום תשובות לקבלן
תודה גדולה מראש!

• הוסף לסימניות
פתח למדרגות- כוונתך לפתח בתקרה? אם כן- את צריכה לדעת באיזו צורה הן יהיו, הפתח צריך להיות על כל שטח המדרגות כשמתוכן ניתן לכסות בד"כ 3 מדרגות (כמובן שתלוי בגובה הדירה).
ריצוף- לא הייתי לוקחת סיכון שיהיה נמוך/ גבוה, מספיק שההפרש הוא של 2 מ"מ וזו כבר מדרגה מעצבנת.
מה שכן- אפשר לבחור כבר עכשיו את הריצוף לחדרים ולהביא דוגמא לדירה ולפיה לקבוע את הגובה המדוייק של הריצוף המונמך

• הוסף לסימניות
רק עכשיו רואה שענית לי, תודה רבה. על הריצוף אכן לא לקחתי סיכון והקבלן מסכים לרצף לי גם את החדרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה