שתשאל אותם מה קורה עם הקליפ, כיוון שהיא רוצה להראות דוגמא ללקוחה מתעניינת.חברה שלי- מאפרת.
איפרה 5 זמרות בחינם, לקליפ שהן צילמו, בתמורה לקרדיט ופרסום בסוף הקליפ
עבר כבר יותר משנה מאז וכנראה שהקליפ נגנז....
מה לגבי תשלום- היא יכולה לדרוש מהם?
ואם הן לא ירצו לתת, היא סתם הפסידה עבודה?
לכאורה כן, אם סיכמו על תשלום באופן אחר והוא לא בוצע אז צריך לשלם לפי המחירון המקובל.אבל היא יכולה לדרוש מהם מחיר מלא?
אני לא מאמינה שישלמו לה מחיר מלא.אבל היא יכולה לדרוש מהם מחיר מלא?
אני חושבת שעדיף לתת להם לבחור את צורת התשלום.את האמת, שאז היא היתה ממש בתחילת דרכה, היום ב"ה יש לה הרבה עבודה
אז לדרוש חצי?
זה לא יעזור לה שיתנו לה תמונות, כל המטרה היתה שכביכול אותה מקהלה (או יותר נכון המפיקה שלהן) "מפורסמות"אני חושבת שעדיף לתת להם לבחור את צורת התשלום.
אתן רוצות לשלוח לי תמונות+ לפרסם תמונות מהקליפ, תוך נתינת הקרדיט המדובר? (או ברטר אחר שיכול להתאים לה)
או שאתן מעדיפות לשלם לי על העבודה במזומן?
אם הן עונות לשלם וגמרנו. את לא חייבת לרדת לחצי מחיר, אלא לבוא לקראתן- תוך כדי שאת מודיעה להן את זה- המחיר על איפור כמו שעשיתי לכן הוא XXXX.
אני מבינה שלא תכננתן להוציא על זה כסף, ולכן אני בדקתי כמה אני יכולה לבוא לקראתכן, והמחיר הוא XXXX.
אם הן תמקחו- תרדי עד חצי מחיר.
אבל לדעתי היות ולא דובר על כסף אלא תשלום שונה, מומלץ להציע להן גם עכשיו פתרון דומה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים