- הוסף לסימניות
תתתודה!!!!!בכיף
אבל
אני מלמדת חומר עד ח
הלאה-פחות מונחת
אולי אוכל לבדוק עם חברה
אין לי מילים!
היא בט'
בית יעקב
תתתודה!!!!!בכיף
אבל
אני מלמדת חומר עד ח
הלאה-פחות מונחת
אולי אוכל לבדוק עם חברה
תתתודה!!!!!
אין לי מילים!
היא בט'
בית יעקב
לא מכירה את ר"ת הללו, ולא הבנתי אותם...דוקא זה נשאר כפשוטו,
יש להם ר.ת "חכמה"
חילוק
כפל
מכפלה
הורדה
ולטעמי-צריך לדרוש הדרכה
זה יחסוך תסכול,וים של כסף לש.פרטיים
א
אשמח לשמוע ממך מה מיוחד בחוברת הזו?
הבת שלי בג', עדיין חוזרת כל הזמן ל"סדרת הכפל" על מנת לפתור תרגילים.
מה מיוחד בחוברת שמביא עד כדי שליפה מהירה?
@יונת123אשמח לקבל הסבר איך להסביר לילדה בכתה א כיצד מחסרים מס דו ספרתי מדו ספרתי עד 20 מבלי להשתמש במושגים עשרות/ יחידות (המורה אמרה לי בא. הורים שהן עדיין לא משתמשות)
נניח 19-15
תודה ל @פרפר סגול על פתיחת האשכול והעצות המעניינות
תודה רבה על כל ההסברים היפים והמידע!!
אשמח מאד לרעיונות איך לשנן את לוח הכפל עם ילדה בכיתה ג' כך שתדע אותו בע“פ ותוכל לשלוף תשובות מהזכרון במקום לעבור על כל הכפולות של אותה ספרה עבור כל תרגיל מחדש...(כמו שעשו אתנו פעם רק שאני לא זוכרת איך עשו את זה... )
שוב, המון תודות!!!
מפריע לי שזה מאד טכני.אצל הבת שלי לימדו למחוק את 2 האחדות (של העשרות) ולחסר את המספרים שנשארו
כך זה חד ספרתי עד 10 שהן מכירות
ואז הן פותרות 9-5
כנ"ל - 19-5 להתעלם מהעשיריה - לחשב 9 פחות 5 ולהעתיק את האחד לתוצאה.
יכולה להעלות, ננסה לעזור לך.מתמטיקה של יואל גבע,
מכירה?
וכן גם גיאומטריה מכירה?
מפריע לי שזה מאד טכני.
טאיפה ההבנה פה של העשרות והאחדות? המשמעות של הפעולה שעושים
בעקבות ההערה שלך שאלתי את הבת שלי.מפריע לי שזה מאד טכני.
טאיפה ההבנה פה של העשרות והאחדות? המשמעות של הפעולה שעושים
יפה! כך צריך להיות לדעתיבעקבות ההערה שלך שאלתי את הבת שלי.
היא הסבירה לי שה1 זה העשרת
תודה רבה!!אשמח לעזור.
מלמדת בעיקר כיתות ז' ח', אבל עדיין מונחת בחומר.
תודה תודה!!!יכולה להעלות, ננסה לעזור לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים