תאומות זהות NB

• הוסף לסימניות
תמונות אחת אחת!
כלומר, שתים שתים...
ללא יוצא מן הכלל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1947555:
דווקא הבלאגן וחוסר הסדר עושה את התמונה הזאת להרבה יותר טובה מבחינת ההתרחשות.

אכן, לדעתי זו התמונה הכי מענינת כאן, עם פוטנציאל רציני...
רק קצת שינויי תנוחה וקומפו' וזה מושלם.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות,
האפרוחות האלו, אותי מרגשות במיוחד...

• הוסף לסימניות
איזה מדהים!!!!!!!
רק בתמונה הראשונה והשלישית שזה בעצם אותה פוזה,
הייתי יורדת טיפלה למטה,
רואים שצילמת קצת מדי מלמעלה,
הייתי רוצה לראות את הפנים שלהן בשלמותן.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!!!
עוד פוזה שאני אוהבת

קבצים מצורפים

• DSC_8267.jpg
    KB 265.6 · צפיות: 21
  • בהירDSC_8291.jpg
    KB 354.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות.
לא כאן המקום להרחיב, אבל אני מקווה בשביל התאומות החמודות האלו, שצילמת גם תמונות של כל אחת בנפרד.
או יותר נכון אני מקווה בשביל ההורים שלהם שהם מבינים שיש כאן 2 ילדים. שכל אחת מהן היא אישיות בפני עצמה בלי קשר לאחותה (וכמובן שגם עם קשר). ולאורך השנים צריך לעשות מה שנכון לילדים ולא מה שכייף להורים.
וכבר יצא לי לראות אמא שמכריחה תאומים ללבוש את אותם נעליים כי זה נורא חמוד, למרות שכל אחד רצה משהו אחר.

יום טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1949221:
תמונות יפות.
לא כאן המקום להרחיב, אבל אני מקווה בשביל התאומות החמודות האלו, שצילמת גם תמונות של כל אחת בנפרד.
או יותר נכון אני מקווה בשביל ההורים שלהם שהם מבינים שיש כאן 2 ילדים. שכל אחת מהן היא אישיות בפני עצמה בלי קשר לאחותה (וכמובן שגם עם קשר). ולאורך השנים צריך לעשות מה שנכון לילדים ולא מה שכייף להורים.
וכבר יצא לי לראות אמא שמכריחה תאומים ללבוש את אותם נעליים כי זה נורא חמוד, למרות שכל אחד רצה משהו אחר.

יום טוב

כל מילה

ועוד הערה יש לי תאומים בני 4 והם כל הזמן מחפשים כל אחד את התמונה שלו ואין לי הרבה הרוב זה 2 ביחד.

חוץ מזה התמונות יפות ומאוד מרגשות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה