התייעצות תאומים, אותה כיתה! משלוח מנות לרבה.... :)

• הוסף לסימניות
האם אני צריכה להביא משלוח אחד גדול, או 2 יותר קטנים אבל כל אחד מביא לבד?

• הוסף לסימניות
מי מוסר את זה? אם הילדים מוסרים את זה, נראה לי שעדיף שכל אחד ימסור לבד.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי שכל אחד יביא בנפרד לרבה (הילדים נהנים ולומדים לתת) ומעטפה -שזה העיקר ההורה נותן

• הוסף לסימניות
מביאה משלוח מנות אחד בסכום כפול

• הוסף לסימניות
אולי באמת יותר יפה להביא משלוח מנות אחד גדול ויפה
אבל ת'כלס הילדים עצמם מאד מתרגשים לתת לרבה/למורה בעצמם
וזה עושה להם את כל הפורים!!!!

• הוסף לסימניות
אחד יביא את הכסף השני את המשלוח...

• הוסף לסימניות
כאחת שיש לה תאומים + ב"ה אני מאוד מקפידה להפריד כמה שיותר.
כך שבמקרה הזה הייתי מביאה 2 נפרדים בשדר עקיף למלמד- יש כאן 2 ילדים.
יש בזה הרבה...

במחשבה שניה, מצד הרב'ה אחד מספיק לגמרי אבל לטובת הילדים באמת חשובה ההפרדה!
חזק!!

• הוסף לסימניות
תביאי שני משלוחי מנות כשני חצאים.
תכיני משלוח מנות וכביכול תחצי אותו, שיבחינו שהוא חצי.. או חצי עיגול או חצי מצורה אחרת.

• הוסף לסימניות
יו... תודה רבה לכולןןןןןן על ההמלצות הרבות
נראה לי שאני אביא 2 משלוחים לכל רבה, כל אחד ירגיש שהוא נותן בעצמו,
וגם ממש נהניתי מהרעיון שזה גם בשביל שהרבה ישים לב שמדובר ב-2 ילדים
תודה לכולן!!!!!
חן חן על הרעיון של החצי, אהבתי נוראות, נחשוב איך ליישם...

• הוסף לסימניות
תביאי שני משלוחי מנות כשני חצאים.
תכיני משלוח מנות וכביכול תחצי אותו, שיבחינו שהוא חצי.. או חצי עיגול או חצי מצורה אחרת.
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה 2 ילדים שונים ולא 2 חצאים!!!!!!!!
זה בדיוק מה שאת מנסה להוציא מראשי הסביבה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה