- הוסף לסימניות
נכתב ע"י 100ZEVET;1468515:להתחיל להסביר לך את הנוסחאות לחישוב כמות וואט למ"ר - לא נראה לי יעניין אותך...
עשיתי בשבילך ת'חישוב:
לנורות השקועות בסלון\מטבח את יכולה נורות שקועות של 26W
את 3 הנורות שסימנת בצד שמאל- שנראה שזה מעל השיש (הריבועים הקטנים יותר שסימנת...) את יכולה ג"ת הלוגן 50W ( יש לקמחי תאורה)
3 הגופים היורדים מספיק 18W
מה התכוונת משטח לד?- לשים מעל המשטח רצועת לדים? או משטח מואר כולו בלדים?
הצלחות![]()
את השחקן החדש לד אני מכירה מצוין!נכתב ע"י GolanArt;1471169:משטחי לד, פרושו לד פאנל בשפה המקצועית.
שקועים 26W (כלומר PL אוEL אם לזה התכוונתם), מקומם במוזיאון....
הלוגן שקוע, עם כל היופי שבו, גם הוא מקומו במוזיאון...
השחקן החדש היום הוא לד, והוא מחליף את כל סוגי התאורה
העתיקה, קרי, נורות ליבון, פלורוסנט, הלוגן ושאר ירקות...
נכתב ע"י 100ZEVET;1471919:את השחקן החדש לד אני מכירה מצוין!
יתכן שזה טעות שלי שלא הבנתי את הבקשה שלה כי היא הביאה שרטוט של נקודות תאורה.
ואח"כ כתבהנ שהיא רוצה משטח לד, וחשבתי שהיא רצתה במטבח משטח שמואר בלד. מלבד גופי התאורה השקועים שרצתה.
ג"ת שציינתי לא מצביעים על גוף מסוים אלא על כמות הוואט שצריך באותו חלל לפי מספר הנקודות שציינה, אז זה לאו דוקא מוזיאון וכדו' יש ג"ת עם 26W ששמים במוזיאון ויש גם 26W ששמים בסלון ואם תרצי אז יש גם ששמים בשרותים ציבוריים. אני כתבתי את כמות הוואט עפ"י שאלתה.
אם כמו שאתה מסביר שהיא התכונה לג"ת לד. זה כבר חישוב אחר של וואט ויש צורך בפחות כי נורות הלד השקועות באות בין 1W ל3W והתפוקה שלו שווה פי כמה מאשר ג"ת רגיל כמו הלוגן.
והחישוב שכל 1W של הלוגן שווה ל0.12W של לד. משמע שאם לוקחים ג"ת רגיל שדורש 26W אז בלד מספיק בערך 3W וזה החסכון האדיר בנורות לד.
לגבי הפאנל לד זה תלוי איזה גודל משטח את רוצה יש עגול\ מרובע\ מלבן כיום אפשר להשיג עוד הרבה צורות.. משטח עגול\מרובע מתחיל מ5W צריך לבחור גודל. לשם המחשה - משטח מרובע בגודל 30\30 ס"מ צורך 24W . מרובע 60\60 ס"מ צורך 56W.
נכתב ע"י NIVDFB;2312221:A [אמפר - זרם] * V [וולט - מתח] = W [וואט - הספק].
נכתב ע"י cofix;2312236:אם הבנתי נכון בדוגמה העליונה השנאי מספק 6.3*12=75.6 ?
והאם זה נכון שאין בעיה שיספק יותר ממה שרצועת הלד דורש ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים