עזרה תאורה הקפית לסלון - ללא הנמכת גבס - פרופיל לד

• הוסף לסימניות
אצלנו ניתן להשיג את כל סוגי הפרופילים במחירים מעולים
שרות מקצועי ואמין .
והסחורה האיכותית ביותר שקיימת בשוק .
ממליצה לכל המתענינים לפנות אלינו באישי .

• הוסף לסימניות
אני ראיתי לפני חודשיים בחנות תאורה משהו גאוני פס צבירה שהוא כמו אינדוקציה הוא דק מאד ואפשר לשים עליו מלא סוגי תאורה מה שבורחים וכן אפשר עם שלט לשלוט בכל אחד מהתאורות שידלק יכבה או ישנה גוון
הזמנתי מאלי את המור ב-45 שקל למטר רץ לפס ועוד תוספת על תאורה
חלק הגיע ומורכב כבר יוצא מטורף נותן מלא מלא תאורה ויוקרתי מאד
מצורף לינק לדוגמא

• הוסף לסימניות
אני ראיתי לפני חודשיים בחנות תאורה משהו גאוני פס צבירה שהוא כמו אינדוקציה הוא דק מאד ואפשר לשים עליו מלא סוגי תאורה מה שבורחים וכן אפשר עם שלט לשלוט בכל אחד מהתאורות שידלק יכבה או ישנה גוון
הזמנתי מאלי את המור ב-45 שקל למטר רץ לפס ועוד תוספת על תאורה
חלק הגיע ומורכב כבר יוצא מטורף נותן מלא מלא תאורה ויוקרתי מאד
מצורף לינק לדוגמא
יש כזה פס צבירה בארץ במחיר דומה עם אחריות ושרות מעולה ומקצועי ביותר למה לקנות את זה באלי בלי אחריות ובלי שרות
גם על הדרייבר (שנאי) וגם על המנורות יש מחיר דומה למה שצורף בלינק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי במכירה הזאת, היא בביתר. אנשים אמינים והגונים שממש אכפת להם מהלקוח...
בתור מעצבת אני שולחת אליהם את הלקוחות שלי, גם כאלה שגרים רחוק. ממש שווה להגיע!!
הסחורה שם איכותית עם פערים מאד מאד משמעותיים במחיר.
מתאים גם לאנשים שצריכים פרופילים לתקרת גבס, וגם למי שלא רוצה להשקיע, ושם את הפרופילים שמיועדים לטיח. ההתקנה ממש קלה וזה עושה וואו!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה