תאורה לסטודיו בייתי

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לרכוש עוד תאורה, מה שיש לי זה יד שניה לא משהו.
2 פלאשים של 200 יספיקו כדי לשרוף היטב רקע? מתאים לסטודיו בייתי או שכדאי יותר?

• הוסף לסימניות
2 פלאשים של מאתיים - זה קצת חלש, אם תרצה לעבוד על רקע גדול או עם עומק שדה גדול אתה מהר מאוד תהייה מוגבל עם המאתיים - הייתי חושב על 400 ומעלה לכל פלאש...

• הוסף לסימניות
בשביל לשרוף רקע, 200 יספיקו.
באם לא השקעת בתאורות סטודיו. שווה לשקול תאורה רציפה. הרצוי הוא בתאורת לד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;853854:
בשביל לשרוף רקע, 200 יספיקו.
באם לא השקעת בתאורות סטודיו. שווה לשקול תאורה רציפה. הרצוי הוא בתאורת לד.

אפשר בבקשה פרוט? לי יש פלורוסנט. מה אפשר להוסיף?
תודה מאוד!

• הוסף לסימניות
פלורוסנט זה תאורה קצת בעייתית, בגלל גלי האור.
תאורה חמה/חסכונית. או לד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;854038:
פלורוסנט זה תאורה קצת בעייתית, בגלל גלי האור.
תאורה חמה/חסכונית. או לד.

תאורה צהובה ה עדיף??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!

גודל ה"סטודיו"
3 מטר על 8 מטר
מצלמת בעיקר ילדים

לא כלכך הבנתי את הסרטון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה