התייעצות תאורת חירום מ Temu

• הוסף לסימניות
צריך להזהר עם האתר הזה, עדיין לא מצאו שהוא מאובטח במאה אחוז ויכול להיות שזה פישינג והוא אוסף נתונים של לקוחות.
יש עליו כמה כתבות ברשת על העניין הזה.
תודה, ראיתי באמת כמה סיפורים על זה ברשת, לכן אני עובד איתם רק דרך פייפאל.

• הוסף לסימניות
צריך להזהר עם האתר הזה, עדיין לא מצאו שהוא מאובטח במאה אחוז ויכול להיות שזה פישינג והוא אוסף נתונים של לקוחות.
יש עליו כמה כתבות ברשת על העניין הזה.
מה כותבים עליו ברשת ?

וסתם ככה לפותח האשכול- המשלוחים משם מגיעים בערך תוך שבוע וחצי, זה עדיין יעיל עבורך? מבחינת הדיווחים לגבי המלחמה וכו'..

• הוסף לסימניות
מה כותבים עליו ברשת ?
אני קראתי כאן ובעוד כמה מקומות עליו..
וסתם ככה לפותח האשכול- המשלוחים משם מגיעים בערך תוך שבוע וחצי, זה עדיין יעיל עבורך? מבחינת הדיווחים לגבי המלחמה וכו'..
ואני באמת מתחיל להתייאש - לא בגלל שזה ייקח שבוע וחצי אלא כי אין לי מושג אפילו איך קוראים למה שאני מחפש (גנרטור קטן וככו') אז באמת אם אני לא ימצא שם ביומיים הקרובים אני כנראה אקנה ליד הבית..
ולא חושב שעל תחילת המלחמה (אם תתחיל, ואם זה יקרה בשבוע וחצי הקרוב) ישר ייפגעו בחברת החשמל ועלטה ארצית וכו'..

• הוסף לסימניות
יש לנו מצברים לשבת וזה באמת ייתרון אבל פעם אחת נפל החשמל כשעדיין לא היה טעון וכל כך היינו בטוחים מהמצברים שאין לנו שום תאורת חירום.
יש איזה תאורת חירום שלא נראית משהו מכוער ובומבסטי שיהיה קבוע על הקיר ולא מציק בעין?
חייבת לבטח את עצמי ממצבי חוסר אונים כאלה...
והזמנתי כמה פנסים עוצמתיים ליתר בטחון יכולה להעלות קישור.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה