תאילנד!

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה מדהימה....בכלל מקום מדהים...

• הוסף לסימניות
אויש הילדה הזו קורעת את ליבי
עשיתי פעם פרוספקט על תאילנד וראיתי את ההיסטוריה של הבנות המסכנות האלו שכל שנה מוסיפים להן צמיד על הגרון צממרמורת
צילום יפה

• הוסף לסימניות
נשמע ונראה מקום מרתק
תמונות יפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1570908:
אויש הילדה הזו קורעת את ליבי
עשיתי פעם פרוספקט על תאילנד וראיתי את ההיסטוריה של הבנות המסכנות האלו שכל שנה מוסיפים להן צמיד על הגרון צממרמורת
צילום יפה

מה זה אומר? איך מוסיפים צמיד ומה זה עושה?
(סיקרנת אותי, נשמע שעומד כאן סיפור)

• הוסף לסימניות
התמונה השניה ממש ממש יפה, החשיפה בול.
הילדה חמודה ונראית שמחה בעיני...

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת את שמן של נשים אלו, אבל הרעיון הוא, שבת שנולדת בחודש מסוים היא 'מסומנת' ומכאן והלאה, כל שנה מוסיפים לה עוד צמיד בגרון, אם אני לא טועה היה כתוב שם שהגיל פטירה שלהן מאוד מוקדם כתוצאה ממתיחת הצואר, וכן אם מוציאים להן את הטבעות מהצוואר, הראש נופל והיא....
לא בא לי להיזכר בזה שוב, אם את רוצה תחפשי בויקפדיה, תמצאי שם את כל הסיפור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1571560:
אני לא זוכרת את שמן של נשים אלו, אבל הרעיון הוא, שבת שנולדת בחודש מסוים היא 'מסומנת' ומכאן והלאה, כל שנה מוסיפים לה עוד צמיד בגרון, אם אני לא טועה היה כתוב שם שהגיל פטירה שלהן מאוד מוקדם כתוצאה ממתיחת הצואר, וכן אם מוציאים להן את הטבעות מהצוואר, הראש נופל והיא....
לא בא לי להיזכר בזה שוב, אם את רוצה תחפשי בויקפדיה, תמצאי שם את כל הסיפור

חיפשתי ולא מצאתי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1571577:
http://search.clearch.org/?a=web&q=ארוכות הצוואר&fc=si

אני חסומה ואין לי דרך למצוא שום כתבה, אבל שמן הוא 'ארוכות הצווואר' והן שייכות לשבט מסוים בתיאלנד, גוגל מוצא ואני ב"ה לא יכולה להיכנס

בסוף מצאתי בגוגל באנגלית שם כתוב שיכולים להגיע ל20 טבעות כאלה, בקישורים שהבאת באמת כתוב כמו שאמרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה