תבדקו את החשבונות שלכם

• הוסף לסימניות
היום בדקתי את חשבונות כרטיסי האשראי שלי, שלושה במספר. והנה אני מגלה קניה ברשת מסוימת, שאיננו נוהגים לערוך בה קניות גדולות, חיוב ע"ס 550 ש"ח

בעלי הלך לחנות וביקש לבדוק את הענין
מסתבר שהקופאית הקלידה 92 שקיות חלב, במקום 2 בלבד
לא יודעת איך לא שמנו לב לכך בקניה עצמה, אבל לפחות עכשיו נקבל החזר על כ- 540 ש"ח

באותה בדיקה גילינו שלמרות שעברנו למסלולי אורנג' ב- 39 ש"ח ללא הגבלה (או שזה היה 29???), עדין חייבו אותנו על 118 ש"ח, ולא - לא דיברנו אלפי דקות.
עם אורנג' עדין לא דיברנו, אודות לזמני המתנה ארוכים, אבל מעדכן אתכם...

• הוסף לסימניות
תודה
מוזר באמת איך לא שמתם לב בקניה עצמה,
הבדל של סכום כזה, בדרך כלל שמים לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1343427:
באותה בדיקה גילינו שלמרות שעברנו למסלולי אורנג' ב- 39 ש"ח ללא הגבלה (או שזה היה 29???), עדין חייבו אותנו על 118 ש"ח, ולא - לא דיברנו אלפי דקות.

אז גם אני ראיתי בחשבון האשראי שלי חיוב גבוה באורנג', והתפלאתי, אבל עדיין לא טיפלתי,
מה שיותר מרגיז,
שנציגת אורנג' התקשרה אלי בדיוק לפנייומיים והציע לי לעבור לתכנית: 49 ללא הגבלה + C2 כי חבל, אין לך תכנית משתלמת. וזה לאחר שנציג (אנ"ש כמובן:rolleyes:)נייד אותנו בהבטחה ל-29 ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה שאני לא עובר כל חודש על החשבוניות.
ואחרי כל יציאה מהסופר על החשבונית ובודק מחיר של כל מוצר שקניתי. (כ"כ הרבה פעמים היה כתוב מבצע ולא ירד, או בגלל שהקוד על המוצר ליד או שלא היה מעודכן במחשב).

• הוסף לסימניות
יש רשת סופרמרקטים (אני מכירה בירושלים) שקבוע המבצעים שונים או לא יורדים באופן כמעט קבוע...ולכן מאד חשוב לבדוק...לי לפעמים כבר אין כח לריב איתם על כמה שקלים אבל לפחות לשים לב לזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1343427:
היום בדקתי את חשבונות כרטיסי האשראי שלי, שלושה במספר. והנה אני מגלה קניה ברשת מסוימת, שאיננו נוהגים לערוך בה קניות גדולות, חיוב ע"ס 550 ש"ח

בעלי הלך לחנות וביקש לבדוק את הענין
מסתבר שהקופאית הקלידה 92 שקיות חלב, במקום 2 בלבד
לא יודעת איך לא שמנו לב לכך בקניה עצמה, אבל לפחות עכשיו נקבל החזר על כ- 540 ש"ח

נכתב ע"י maty;1343444:
אז גם אני ראיתי בחשבון האשראי שלי חיוב גבוה באורנג', והתפלאתי, אבל עדיין לא טיפלתי,
מה שיותר מרגיז,
שנציגת אורנג' התקשרה אלי בדיוק לפנייומיים והציע לי לעבור לתכנית: 49 ללא הגבלה + C2 כי חבל, אין לך תכנית משתלמת. וזה לאחר שנציג (אנ"ש כמובן:rolleyes:)נייד אותנו בהבטחה ל-29 ללא הגבלה.

תעברו לסלקום...
יש עכשיו 2 ב50 (25 לכל מנוי)
ולמנוי 1- יש ב29

• הוסף לסימניות
אבל לסלקום אין קליטה טובה אצלי בבית....

• הוסף לסימניות
וגם בבנק- לנו יש פטור קבוע מעמלות ולמרות זאת הרבה פעמים הם פתאום מתחילים לגבות עמלות.
מילל אחד ומקבלים החזר על כל הסכום.

• הוסף לסימניות
אני תמיד בודקת כשאני יוצאת מקניה במכולת.
ובאמת לא מזמן בדקתי את החשבונית בימיאה מהחנות
ושמתי לב שכת' שם סלט חומוס מלפפון חמוץ ועוד כל מיני דברים
שאין לי מושג מהיכן הם צצו
נכנסתי בחזרה הראתי את החשבונית למוכר ואת המוצרים שקניתי
והוא הודה בטעות שקונה שהיה לפני אחרי שהוא שילם
החשבונית לא נמחקה מהמסך וכך זה יצא ששילמתי גם על הדברים שלא קניתי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1344028:
תעברו לסלקום...
יש עכשיו 2 ב50 (25 לכל מנוי)
ולמנוי 1- יש ב29

:)
נציגת השרות שלי בפרוג....
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה