מידע שימושי תביעה ייצוגית נגד משרד הבריאות

• הוסף לסימניות
אולי יש מקום לתביעה נגד משרד הבריאות על גזלת ימי המחלה מאז הקמת הממשלה עד השבוע?
למה כל עוד זה היה בעיה אישית של החולים, הבידוד לחולים היה 10 ימים, וברגע שזה עלול לגרום לסגר, או חלילה לפיצויים לאזרח, מיד הבידוד של חולה מאומת מתקצר ל7 ימים, ויתכן שאף ל5.

• הוסף לסימניות
לא מצדיקה אותם בכלל בשום דבר....
אבל ההסבר שעומד מאחורי זה הוא פשוט
יש סיכון של הדבקה עד עשרה ימים, הסיכון כמובן יורד ככל שחולפים הימים
אחרי חמשה ימים יש סיכוי קטן להדביק
כאשר מדברים על יחידים ברור שכדאי וצריך להזהר לא לקחת סיכון
כשמדובר על ציבור גדול שקלול הנתונים משתנה ומעדיפים את הסיכון כי אחרת המשק יכול לקרוס
לא מסכימה איתם בכלום ממשלה שהדת לא מעניינת אותה וכו' רק מסבירה מה עומד מאחורי שינוי ימי הבידוד למאומתים

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולגת על כיון תביעה שונה
למה הם לא מונעים תחלואה????
למה אני צריכה להרגיש כמו סמרטוט???
אני לא מתחשבנת על ימי המחלה שאני מפסידה
אני גם מתחשבנת על הלחץ שיהיה לי אחרי שאחזור מהמחלה
על זה צריך לתבוע
יש כאן אוזלת יד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי נראה שיש כאן מדיוניות נסתרת /גלויה שכמה שיותר אנשים יידבקו ויהיה חיסון עדר (ואז יגידו שניצחנו את המגפה)
ומצד שני להעמיד פנים כאילו עושים משהו ולשלוח את עם ישראל לעשות בדיקות שיעילותן מוטלת בספק, לחכות בתורי ענק, בידודים ועוד...
דבר והיפוכו.
אם החלטתם חיסון עדר, בבקשה, שחררו אותנו ותנסו לשמור כמה שיותר על מי שבאמת בקבוצת סיכון.

• הוסף לסימניות
האמת שכל תביעה שהיא תהיה הגיונית. או שתעשו משהו או שתנסו שלפחות יהיו חיים נורמלים.
זה בעצם שילוב של כל התגובות שמעלי.
למה גם להרוס את החיים וגם לא לעשות שום דבר נגד ההדבקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה