תבנית בצורת משולש

• הוסף לסימניות
קראתי בשבת את חוברת המתכונים
של משפחה - טעימות.
(זה אסור, אני יודעת. עכשיו. בשבת שכחתי).
וראיתי שם מתכון שנעשה בתבנית משולש.
ומאז אני מחפשת ומחפשת,
וכמובן אין לי סיכוי, כי חשבתי בשבת,
אבל אולי יש בינינו כאלו שלא רק דבוקות למחשב,
אלא גם מבלות במטבח
ויש לה כזו תבנית?
אשמח לדעת איפה אפשר להשיג-ללוות.
תודה מראש
וחנוכה שמח

• הוסף לסימניות
קחי מלבנית ואח"כ תחצי ל-2 את העוגה באלכסון. פשוט . לא?

• הוסף לסימניות
לא. כשרוצים לעשות מוסקה, כשהחציל יהיה בעטיפה החיצונית והמיולי בפנים, וכל זה בצורת משולש.

• הוסף לסימניות
מה דעתך לקחת תבנית חד פעמית וליצור לבד את המשושל הזה
או אולי עם נייר כסף 100 מיקרון?
גם אני התלהבתי מהרעיון ונתקעתי באותו שלב

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יהיה מוצלח לעשות את זה מתבנית חד פעמית,
נראה לי שזה אפילו יהיה יותר קל להוציא את זה מהתבנית.

ואם כבר מדברים על המתכון הזה,
נראה לכם שזה ילך עם בשר טחון? (כמו המוסקה המקורית).

• הוסף לסימניות
על איזה גודל אתם מדברים?
יש תבניות אישיות מסיליקון בצורת משולש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה