תגבור תמונות סטודיו בחתונה

• הוסף לסימניות
שלום,

אנחנו מחפשים צלם/ת תגבור לתמונות הסטודיו בחתונה.

יש כמובן צלם לכל החתונה, אבל אנחנו רוצים להביא מישהו נוסף שיצלם את הנכדים, אולי קצת עם ההורים בזמן הסטודיו של הכלה ויגשים לכל האחים, האחיות והאחיניים את הפנטזיות - מה שלא אפשרי עם צלם בודד.

אין צורך להביא ציוד, נלך על צילומי חוץ/ נתאם עם הצלם הראשי תוספת ציוד.
אני לא מצפה לקבל תמחור פר תמונה, אלא לפי שעת עבודה, שהצילום יהיה ספונטני, מי שרוצה תמונה יקבל ולא נתחשבן על כל תמונה.

מדובר על גג 20 ילדים.

אשמח לקבל הצעות מחיר בפרטי, החתונה בירושלים בתחילת שבט. זמן משוער - שעה וחצי.

תודה.

• הוסף לסימניות
הרעיון מצוין אם הצלם אחראי לארגן אותו, כשלקוח מביא צלם משלו זה עלול להתנגש לפעמים, במיוחד אם אתם מצפים מהצלם הראשי להפנות אליו ציוד תאורה וכו׳

סטודיו של ממש זה ודאי לא יהיה, אף צלם לא יבנה לכם סטודיו נוסף כולל כל הנלווה.
להזמין צלם נוסף זה יכול להיות מצוין, אבל: או שהוא לא יהיה קשור בכלל לציוד של הצלם, או שהוא יבוא מטעם הצלם ובאחריותו על כל המשתמע.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1463148:
הרעיון מצוין אם הצלם אחראי לארגן אותו, כשלקוח מביא צלם משלו זה עלול להתנגש לפעמים, במיוחד אם אתם מצפים מהצלם הראשי להפנות אליו ציוד תאורה וכו׳

סטודיו של ממש זה ודאי לא יהיה, אף צלם לא יבנה לכם סטודיו נוסף כולל כל הנלווה.
להזמין צלם נוסף זה יכול להיות מצוין, אבל: או שהוא לא יהיה קשור בכלל לציוד של הצלם, או שהוא יבוא מטעם הצלם ובאחריותו על כל המשתמע.
אני מסכימה.
אולי זה המקום להדגיש, אנחנו מקווים שמזג האויר יאפשר צילומים בחוץ, ככה גם לצלם יהיה יותר קל לצלם, בלי כל הקהל, ועוד של ילדים....
כתבתי את האופציה של ציוד מהצלם רק כהדגשה שאנחנו בודקים גם אופציה בה מזג האויר לא יאפשר צילומי חוץ. אז נצטרך להיות בקשר עם הצלם ולבדוק איתו את הדברים - זאת אופציה לא מועדפת עלינו כמובן.
את ההחלטה הסופית נקבל רק שבוע לפני החתונה.

• הוסף לסימניות
עמדתי לשלוח לכם הצעה אבל אז נזכרתי שאני לא אוכל לקחת עבודות לזמן הזה, מה שכן אני שואלת לטובת הכלל:
מי אחראי להגיש את החומר ולערוך אותו?
האם זה מתואם ומוסכם בוודאות עם הצלם שהוא מביא ציוד גם לזה?
מניסיון זה דברים שכדאי שיהיו מוסדרים לפני ששולחים לכם הצעות מחיר.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1463173:
מי אחראי להגיש את החומר ולערוך אותו?
מי שיצלם את התמונות. אני מצפה לעריכה בסיסית, כמו של צלמי חתונות.

נכתב ע"י השקעה;1463173:
האם זה מתואם ומוסכם בוודאות עם הצלם שהוא מביא ציוד גם לזה?
יתואם בוודאות סמוך לאירוע, אם נראה שמזג האויר אינו מאפשר צילומי חוץ.

• הוסף לסימניות
למה לא לבקש מהצלם שיביא איתו צלם נוסף?
ראיתי בכמה חתונות לאחרונה שהביאו צלם נוסף לתיגבור הסטודיו.
הכלה הצטלמה בצד אחד ושאר המשפוחה הצטלמו בצד השני מעבר למחיצה..
לא ראיתי שזה ממש הוריד לחץ. אלא זה חסך המון זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1463311:
צילומי חוץ בחורף?

כן, בחורף הישראלי רוב הימים שטופי שמש.
תקנו אותי אם אני טועה ובחורף אין אפשרות כזאת.

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני זוכר משנה שעברה, חודש שבט הוא חודש חורף:)
מבחינת הגשם וגם מבחינת שהשקיעה די מוקדמת.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי ששלח הצעת מחיר, נעשה עוד כמה בדיקות ונהיה בקשר במידת הצורך.

• הוסף לסימניות
יש צלמת לריקודים? למה שלא תבוא יותר מוקדם? אני עושה את זה הרבה
קחו בחשבון שצריך לתפוס את התאריך לא בטוח שמי שתרצו יהיה פנוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה