תגובות לאתגר השבועי - בעתה

אני מציעה להרחיב את מספר הזוכים לעשירייה לפחות. (טוב אז לא.)

נכתב ע"י pr;960084:
אני מציעה להרחיב את מספר הזוכים לעשירייה לפחות. (טוב אז לא.)

נראה לי רוצה להקטין את כמות המאוכזבים...

תודה לשירי מפיקת האירוע....
אכן תיאורך הוסיף נופך נכבד לתמונת המקום הראשון-סיוט.

כל האתגר הזה
ס-י-ו-ט!!!
(למרות שהבחירה הייתה צפוייה)

נכתב ע"י קקטוס;960239:
כל האתגר הזה
ס-י-ו-ט!!!
(למרות שהבחירה הייתה צפוייה)

אם כבר: יופי של ס-י-ו-ט!!!

כל מה שהעלו היה מקסים! ואין פלא שהתאחרה קצת ההכרעה.

(שמחתי שלא עלי הוטלה המשימה להחליט מי הזוכים...
נכון, אינני מאיירת, אבל מי יודע, אולי יום אחד נגלה כשרונות חבויים?)

נדרשת תגובה מהזוכים! (:

מממ... התפאלתי מאוד! אני אישית אהבתי של דניאלה עם הכינה המבוהלת הזאת.. באמת בעתה ו גם של רחל דוד וגם הרבה אחרים.
נהנתי מאוד, הלוואי שזה ימשיך. שירי, תודה רבה!
...זאו... לילה טוב!...

נכתב ע"י YR;960254:
מממ... התפלתי מאוד! אני אישית אהבתי של דניאלה עם הכינה המבוהלת הזאת.. באמת בעתה ו גם של רחל דוד וגם הרבה אחרים.
נהנתי מאוד, הלוואי שזה ימשיך. שירי, תודה רבה!
...זאו... לילה טוב!...
אלו שציינת נכללים בקטגורית המשעשעים שנורא נהנינו מהם כולנו פה,
והם נשקלו שוב ושוב במקומות הצרים מהכיל...
אם היינו עושים את אותו אתגר עם אותן תמונות והכותרת היתה 'תצחיקו אותי' -
יש לי 3 זוכות במיידי! :):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה