תגידו, גם אצלכם הילדים מביאים תמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1366437:
כשאומרים לבן ה4 שלי לחייך הוא חושף שיניים ,
כאילו עומד לנשוך מישהו.
הבכור לעומתו,לא יחייך בשום אופן, קשוח. אפילו כועס. שוווווונא להצטלם.
הבת מחייכת כמו דוגמנית מרחם.. (חס וחלילה, כמובן:D)
אז כשאני מצלמת אותם יחד זה נשמע ככה:
אתה- לא אל תחייך... את כן!
אל תחייכו אפחד!
שולפת בדיחה, קוקוריקו, פרצוף מזויע...ותופסת חיוך !(או שלא..)

אני אומרת להם לומר: שייייייייייייייייייייייייייר (על בסיס צ'יז, רק שהם לא התחברו למילה :))

• הוסף לסימניות
אצלנו התמונה מלווה שנתיים:cool:
ל-2 כיתות הגן...
פשוט נגזר עלי להזדעזע שנתיים

• הוסף לסימניות
תשלחי תמונה אחרת שאת אוהבת ותשאלי אם אפשר להחליף אותה עם התמונה הקיימת לשאר הדברים שיעשו, מאחר וזו תמונה שאת מאד אוהבת והתמונה מלווה את הילד שנתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1366760:
אצלנו התמונה מלווה שנתיים:cool:
ל-2 כיתות הגן...
פשוט נגזר עלי להזדעזע שנתיים

מזדהה איתך...
גם התמונות של הבן שלי - לקח לי כמה שניות לזהות שזה הוא...
מזל שיש שם תחת התמונה:eek:

• הוסף לסימניות
ובנוסף לצרה הזו. שמו תמונה של הפרינצסית שלי מ"שנה שעברה" מסתבר שלהערכתן {של הגננות} היא לא גדלה מספיק כפי "הבנתן"...

קטעים- רק אחרי שכתבתי קראתי לתומי את התגובה שלפני...

• הוסף לסימניות
כשאני באה לגן ומקבלת מתנה עם תמונה של הילדה שלי והגננת כאילו מתנצלת "טוב.. זה לא תמונות כמו שלך..." אני עונה לה "אני רוצה שהגננת של הבת שלי תהיה חמה, מסורה, ערכית, קשובה, מבינה בחינוך וכו וכ , אני לא מחפשת גננת צלמת, תרגישי הכי בנוח בעולם!!! את תחום הצילום אני משאירה לאחרים"
אם מתאפשר לי אני מציעה בסוף השנה צילומים (קרה רק פעם אחת...)
מסכנות הגננות, הן צריכות להיות סופרמניות???

• הוסף לסימניות
לא דיברתם על זה שמצלמים את הילד בדיוק כשכל הבגדים שלו היו בכביסה והוא לבש איזה שמאטע שמיועד לשעת חרום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה