תגידו, האחיות בטיפת חלב נורמליות???

• הוסף לסימניות
הבת שלי כבר יותר משנה וחצי, אני מאוד מקפידה שכל חיסון או בדיקה יבוצעו במועדם, מאז שהבת שלי בת שנה ו-5 אני מתקשרת לטיפת חלב וכל הזמן האחות אומרת לי שלא מתאים לה ולא נח לה והיא נוסעת להשתלמות וכו' וכו'.

סוף סוף אחרי דחיות רבות למרות שלי זה לא היה נח, בתקופה של חתונות ושמחות ב"ה בין הריצות והנסיעות והכל, נקבע לי תור, פיניתי לעצמי זמן והלכתי איתה (היא כבר בת שנה ו-9) לחיסון.
האחות כבר הכינה את המזרק, ותוך כדי שהיא מנקה את הירך ברגל באלכוהול היא אומרת לי "שמת לב שיש לה פה פריחה?" אמרתי לה מייד שזו לא פריחה ויש את זה גם לשני הגדולים שלי, אבל זה לא דחה מעולם חיסון.
היא מייד התקשרה למשרד הבריאות ואמרה בקול לחוץ, שיש לה ילדה עם פריחה בכל הרגליים משהו מפחיד והאמא מתעקשת שזו לא פריחה, האם לחסן, כמובן שאמרו לה שלא.
הלכתי במפח נפש תוך כדי הפניה לרופאת הילדים שלה+הפניה לרופא עור ואפילו למומחה, אלא שהתעקשתי להשאר פרופורציונלית...
כמה שהסברתי לה שזה לא, היא הסבירה לי שזה ממש מסוכן, כי היא יכולה עם המחט להכניס לשריר איזה וירוס שעל העור, אמרתי לה שכבר בפעם הקודמת זה היה היא אמרה שלא יכול להיות וכו' וכו'.

אז היום הלכתי לרופאת הילדים עם הילדה והראתי לה את ה"פריחה"
איך שהיא צחקה עלי...
היא אמרה לי שמדובר כולה בעור מחוספס ונתנה לי אישור...
תגידו הכל שם דופק נורמלי?
זה פשוט הזוי...

• הוסף לסימניות
את לא יכולה ללכת לאחות אחרת?

• הוסף לסימניות
אני ועוד הרבה אחרות מהאיזור שלי סובלות מאחות עם יחס מזעזע לילדים,
שלוש פעמים הזמנתי תור וביקשתי רק לא אותה!
ותמיד כשהגעתי סיפרו לי סיפורים על מי שעזבה ולא מרגישה טוב ואני חזרתי הביתה בבושת פנים, כי אליה אני לא נכנסת.
ומדובר בטיפת חלב במרכז בני ברק ובאחות שכל מי שהיתה אצלה מזועזעת ולא חוזרת
כך שזה לא תמיד רלוונטי להחליף

• הוסף לסימניות
אם זה המצב אולי אפשר להתלונן עליה למי שאחראי? משרד הבריאות או אפילו האחות הראשית
באמת התנהגות מוגזמת!

• הוסף לסימניות
הייתי היום בטיפת חלב,
היה מקסים תוך פחות מחצי שעה היינו בחוץ
עם חיסון לילד בן שנתיים

באמת תלוי על מי נופלים
אחרת זה ממש מרגיז

• הוסף לסימניות
אין לי כח אפ' לספר על הצורת התנהגות שלה אבל זה פשוט מזעזע,
אמרו לי פעם שהוציאו אותה ולבנתיים רוב הטובות הלכו והיא נשארה שם
מדובר בטיפת חלב במרכז בני ברק (מרום שיר)ואין עם מי לדבר,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1438169:

אפשר להגיש תלונה למשטרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1438219:
אפשר להגיש תלונה למשטרה

עכשיו בלי צחוק בפעם הבאה אני באה עם נגן
הבעיה היא שאני לא רוצה לנסות על הילד שלי
אבל אפשר לעשות עליה פשוט תביעה של כל אותן אלה שהילדים חזרו מבוהלים והמומים הביתה:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1438225:
עכשיו בלי צחוק בפעם הבאה אני באה עם נגן
הבעיה היא שאני לא רוצה לנסות על הילד שלי
אבל אפשר לעשות עליה פשוט תביעה של כל אותן אלה שהילדים חזרו מבוהלים והמומים הביתה:mad:

בירושלים היה כזה דבר באזור די מתחרד
והגיע המשטרה והמטפלת הלכה הביתה.

• הוסף לסימניות
נשמע כמו הסיפורים של האמהות והסבתות שלנו, מהתקופה שהילדים היו שייכים לאמא רוסיה (אה, לאחות טיפת חלב, סליחה...) כנראה שעדיין פועלות אחיות מהדור ההוא

אני גרתי עד לאחרונה בירושלים והייתי מאד מרוצה מהיחס של רוב האחיות בסניף ברחוב זכרון יעקב

-עברנו לבני ברק-

אשמח לשמוע על המלצות (חיוביות) על אחיות באזור רחוב השלושה (הסניף ברחוב יואל פעיל?)

• הוסף לסימניות
באופן כללי- היא די חדשה אצלנו, והיא היחידה באזור, אני יכולה ללכת מרחק עצום, או לנסוע לעיר אחרת, מה שלא בא בחשבון (אה, והיא האחות גם בעיר האחרת...)
היא לא מתייחסת לילדיםן לא יפה גם לאמהות היא מתייחסת נחמד, אבל משום מה בתקופה האחרונה (תקופה של כמעט שנה) יש לה מידי פעם התפרצויות, אני די נעלבת ממנה כל פעם.
היא אחת גם שמושכת ומושכת ומושכת את הזמן -----
אני שונאת לבא אליה, היא גם מבצעת אצלנו את מעקב ההריון, תאמינו לי, החלטתי אחרי שבהריון של הבת שלי שרפתי בקרים שלמים כי היה לה הרבה זמן, שאצל הילד הבא, אעשה את זה בקופ"ח למרות שיותר רחוק לי.
היא גם נותנת לך הרגשה שמה שתעשי לא יהיה בסדר, מוכר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1438280:
נשמע כמו הסיפורים של האמהות והסבתות שלנו, מהתקופה שהילדים היו שייכים לאמא רוסיה (אה, לאחות טיפת חלב, סליחה...) כנראה שעדיין פועלות אחיות מהדור ההוא

אני גרתי עד לאחרונה בירושלים והייתי מאד מרוצה מהיחס של רוב האחיות בסניף ברחוב זכרון יעקב

-עברנו לבני ברק-

אשמח לשמוע על המלצות (חיוביות) על אחיות באזור רחוב השלושה (הסניף ברחוב יואל פעיל?)

ברחוב יואל יש אחות חרדית מדהימה. אני מאד מרוצה ממנה.
יתכן שיש שם עוד אחיות מוצלחות. עוד לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
גם ברחוב רבינוב יש אחות מהממת
עם יחס וסבלנות .מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1438280:

-עברנו לבני ברק-

גם אני בתחנה שמה
היתי רק אצל אחות אחת ורופאת ילדים
ושתיהן מקסימות מקסימות
כולל המזכירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1438169:

תבקשי רק את חוה, היא נהדרת, אדיבה ועניינית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1438578:
תבקשי רק את חוה, היא נהדרת, אדיבה ועניינית.

חוה תפוסה לעוד חודשיים:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה