תגמול על עריכת קליפים

• הוסף לסימניות
שלום אני עורכת קליפים ומצגות
לא ותיקה אבל לא ממש מתחילה...

הייתי רוצה לדעת כמה מקובל היום לקבל על קליפ בר מצווה/קליפ חתונה
ועם זה 2 מצלמות מה התימחור?
איך אני מתמחרת את הקליפים שלי בצורה סבירה ולא מוגזמת?
אני עובדת קשה ומרגישה שאני לא מקבלת את התגמול המתאים...

ועוד משהו כמה זמן בערך (בשעות) לוקח להכין קליפ חתונה מושקע בפרימייר ?

• הוסף לסימניות
גם אני נמצאת במקום של לא מתחילה ולא ותיקה. ובכן- לדעתי השלב הזה שאת מרגישה שאת צריכה לקבל יותר תגמול על העבודה- הוא בדיוק השלב שצריך להעלות את המחיר. :)
ולגבי מחיר מדויק. זה מאוד תלוי מה יש אצלך בקליפ בר מצוה. האם זה קליפ שמורכב מתמונות בלבד? קליפ מוזיקלי? האם יש תסריט בימוי ועלילה? האם את משתמשת באפטר בעריכה?
ולגבי קליפ חתונה, בדיוק אתמול יצא לי לשוחח עם אחד הצלמי וידאו המובילים בחתונות, הוא סיפר לי שהוא מעסיק עורכת ולגבי הקליפ, לוקח לה 4 שעות לעשות קליפ חתונה.
בגדול אם את רק עורכת, את יכולה לקחת בסביבות ה100 ש"ח לדקה ערוכה.
אם את גם צלמת, זה תלוי מאוד באיכות הציוד והצילום.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה עזרת גם לי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי770;2412762:
גם אני נמצאת במקום של לא מתחילה ולא ותיקה. ובכן- לדעתי השלב הזה שאת מרגישה שאת צריכה לקבל יותר תגמול על העבודה- הוא בדיוק השלב שצריך להעלות את המחיר. :)
ולגבי מחיר מדויק. זה מאוד תלוי מה יש אצלך בקליפ בר מצוה. האם זה קליפ שמורכב מתמונות בלבד? קליפ מוזיקלי? האם יש תסריט בימוי ועלילה? האם את משתמשת באפטר בעריכה?
ולגבי קליפ חתונה, בדיוק אתמול יצא לי לשוחח עם אחד הצלמי וידאו המובילים בחתונות, הוא סיפר לי שהוא מעסיק עורכת ולגבי הקליפ, לוקח לה 4 שעות לעשות קליפ חתונה.
בגדול אם את רק עורכת, את יכולה לקחת בסביבות ה100 ש"ח לדקה ערוכה.
אם את גם צלמת, זה תלוי מאוד באיכות הציוד והצילום.
בהצלחה רבה!

תודה רבה על התשובה המפורטת
4 שעות לעריכת קליפ זה לא ניראה לי אפשרי או הגיוני. אם כי אולי יש לה תבניות מסודרות והיא רק צריכה להכניס את הקטעים בלי להתקשקש על קטעים מוצלחים או שירים וכד'
אני עובדת בצורה מאוד מדויקת מתאימה שיר וסגנון לכל זוג ומחפשת את הקטעים שיעשו את הקליפים וואו וב"ה מצליחה. וגם אם אני יעשה הכי מהר שאפשר לא יקח לי 4 שעות...

אבל נתת לי להבין ש500 ש"ח לקליפ של 8 דקות זה לא המחיר. וכמובן שאם החתונה לא הייתה גדולה ואני צריכה לעבוד יותר קשה כדי לחפש את הקטעים הטובים ביותר כדי שייצא קליפ מושקע אז זה לא משתלם...

לגבי הבר מצווה התכוונתי לקליפים של אחרי האירוע ...
וחלקם עם תמונות וחלקם רק עם קטעי הוידיאו

ועריכת האירוע עצמו הוא כולל במחיר הקליפ או שעל זה צריך לקחת תשלום בניפרד?

תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על הצלם שמשלם 100 ש"ח לדקת קליפ - יש כמה בודדים שמשלמים באזור ה1000 ש"ח לקליפ חתונה של בין 8 ל 12 דקות
המחיר הסטנדרט נע בין 400 ל600 ש"ח לקליפ חתונה ו250 - 350 לקליפ בר מצווה - עד 5 דקות.
(צלמים בחו"ל משלמים מחירים אחרים)
עריכת האירוע לא כלולה במחיר הקליפ

4 שעות לעריכת קליפ חתונה זה בהחלט אפשרי אם כי צריך להיות עם הרבה ניסיון לכך
אני יכולה לומר שאני התחלתי עם 15 שעות +- עבודה על קליפ חתונה של 10 דקות והיום אני אוחזת באזור ה 5 - 6 שעות

וכמובן שיש הבדל במחיר בין קליפ רגיל לקליפ שמשלב עוד 2 דקות של מצוה טאנץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ב;2413172:
תודה רבה על התשובה המפורטת
4 שעות לעריכת קליפ זה לא ניראה לי אפשרי או הגיוני. אם כי אולי יש לה תבניות מסודרות והיא רק צריכה להכניס את הקטעים בלי להתקשקש על קטעים מוצלחים או שירים וכד'
אני עובדת בצורה מאוד מדויקת מתאימה שיר וסגנון לכל זוג ומחפשת את הקטעים שיעשו את הקליפים וואו וב"ה מצליחה. וגם אם אני יעשה הכי מהר שאפשר לא יקח לי 4 שעות...

אבל נתת לי להבין ש500 ש"ח לקליפ של 8 דקות זה לא המחיר. וכמובן שאם החתונה לא הייתה גדולה ואני צריכה לעבוד יותר קשה כדי לחפש את הקטעים הטובים ביותר כדי שייצא קליפ מושקע אז זה לא משתלם...

לגבי הבר מצווה התכוונתי לקליפים של אחרי האירוע ...
וחלקם עם תמונות וחלקם רק עם קטעי הוידיאו

ועריכת האירוע עצמו הוא כולל במחיר הקליפ או שעל זה צריך לקחת תשלום בניפרד?

תודה רבה:)

בגדול אם היא עובדת עם אותו צלם אז הפריימים די חוזרים על עצמם, בשונה מהאם היא עובדת עם כמה צלמים

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש- הצלם אמר לי שלעורכת שלו לוקח לה בערך 4 שעות לקלפי. אך לא יודעת כמה הוא משלם לה. מן הסתם עורכת שכירה מקבלת פחות מכזאת שהיא עצמאית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה