כללי תג או אינדיזיין?

• פותח הנושא mag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

אני רוצה לצאת לקורס עימוד ספרים, ואנשים בלבלו אותי עם עניין 2 התוכנות האלו: תג ואינדיזיין.

1. מה יותר טוב היום בשביל עימוד ספרים, והאם יש הבדל בין עימוד ספרים רגילים (דוגמת ספרי קריאה וילדים וכו') לעימוד ספרי קודש?

2. והאם כשאומרים "ספרי קודש" מתכוונים לעימוד מורכב כמו גמרות וכו', או שכל מה שקשור לספרי קודש עדיף תוכנה מסויימת (למשל ספרי ברסלב מה הם נקראים בעניין עימוד הספר)?

תודה ומקווה לפיתרון ועזרה בנושא.

• הוסף לסימניות
בין ההודעות כאן תמצא קצת מידע.

• הוסף לסימניות
ספרי קודש רק תג - וספרי קריאה עם תמונות אלמנטים וכו' רק אינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריעדמן;1978097:
ספרי קודש רק תג

זו אמירה כוללנית, ומורכבת.
תג תוכנה יקרה, וגם מסובך ללמוד אותה, ובאינדיזיין אפשר להשיג תוצאות לא פחות טובות אפילו לעימוד ספרי קודש, אולי זה לוקח קצת יותר זמן, אבל למי שקשה להשקיע כסף, אינדיזיין הוא פיתרון לא רע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1978102:
תג תוכנה יקרה, וגם מסובך ללמוד אותה, ובאינדיזיין אפשר להשיג תוצאות לא פחות טובות אפילו לעימוד ספרי קודש, אולי זה לוקח קצת יותר זמן, אבל למי שקשה להשקיע כסף, אינדיזיין הוא פיתרון לא רע.

אתה לא צודק בתג עימוד יותר מוצלח לספרי קודש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1978102:
אינדזיין למיטב ידעתי עולה יותר יקר מתג.

• הוסף לסימניות
עיקר ההבדל בינהם הוא עניין של גישה ויש לבחור מה שיותר נח. והכי טוב גם וגם...

מ"מ לגבי רב טקסט כמו גמרא יש עדיפות מובהקת לתג.

• הוסף לסימניות
והייתי אומר אפי' ספר קודש פשוט למי שמכיר את תג זה הרבה יותר קל גם מבחינת קלילות התוכנה וגם יש הרבה יותר אופציות

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון, עדיף ללמוד ולשלב את שניהם (שזה קורס הרבה יותר ארוך והשקעה בשתי תוכנות).

אבל במקרה שלא, האם אני יכול להסתדר עם אינדיזיין גם בספרי קודש (דוגמת ליקוטי מוהר"ן)?

• הוסף לסימניות
בספר בלי חלונות וטור אחד אז גם אינדיזיין זבה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mag;1978138:
אבל במקרה שלא, האם אני יכול להסתדר עם אינדיזיין גם בספרי קודש (דוגמת ליקוטי מוהר"ן)?

בוודאי. וגם עם חלון. זה ספר מאד פשוט. שני טורים. וזהו. פה ושם הגהות.
אלא אם כן אתה רוצה להוסיף מקורות למטה בהערות ואז זה יותר מורכב. אבל אפשרי הכל בסופו של דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1978103:
אתה לא צודק בתג עימוד יותר מוצלח לספרי קודש

אולי אתה מתכוון יותר מהיר, כי אני אינני חושב שיש דבר שאי אפשר לעשות באינדיזיין, רק זה דורש עבודה ידנית יותר שאורכת זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1978105:
אינדזיין למיטב ידעתי עולה יותר יקר מתג.

כן, אבל העתקה של אינדיזיין אינה נכללת בגזל הגוי, אלא באבידת הגוי, ואילו בתג צריך לקנות בכסף מלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1978167:
אולי אתה מתכוון יותר מהיר, כי אני אינני חושב שיש דבר שאי אפשר לעשות באינדיזיין, רק זה דורש עבודה ידנית יותר שאורכת זמן.

ולכן זה לא שווה
גם בוורד אפשר תאמין לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה