דרוש מידע תדיראן מול אלקטרה

• הוסף לסימניות
תדיראן לוקח בגדול!!!
אגב, אחד הדברים החשובים זה שניתן למצוא חלקי חילוף למזגן בקלות ובזול יחסית
ובדגמי תדיראן ניתן למצוא בקלות חלקי חילוף

לנו יש תדיראן אלפא ומרוצים מאוד!!!
אגב הבדל המחיר בינו לבין דגם joy הוא כ300 שקל לפחות ב1 כ"ס

• הוסף לסימניות
תדיראן ושאינו תדיראן, תדיראן קודם
אין מה להשוות
יש לי בחדר ישנה אלקטרה- ע הפנים בקושי על 19 מקרר
תדיראן בסלון ובחדר נודף- 25 וקררררררררר...

• הוסף לסימניות
תדיראן ושאינו תדיראן, תדיראן קודם
אין מה להשוות
יש לי בחדר ישנה אלקטרה- ע הפנים בקושי על 19 מקרר
תדיראן בסלון ובחדר נודף- 25 וקררררררררר...
אני עשיתי אלקטרה A ואני מאוד מרוצה גם שקט וגם מזגן יפה

• הוסף לסימניות
אני בשכירות עם אלקטרה רילקס ולדעתי הוא מרעיש, אבל אני די רגישה לרעש.
לדעתי הגזימו עם הסגידה לתדיראן
מנסיון עם טורנדו יש להם דגמים מעולים ושקטיםםםם
זה לא סגידה
זה וותק של מוצר מוצלח

• הוסף לסימניות
תדיראן לוקח ובענק בכל הדגמים לדעתי יש להם את הסופרים למשל, מזגן עילי שאין לו מתחרים , שקט חזק חסכוני ומגיע עם טכנולוגיה לטיהור אוויר שנקראת AIRCARE שמשמידה חיידקים ווירוסים בבית ובט בתקופה כזאת זה יתרון ענק

• הוסף לסימניות
תדיראן לוקח ובענק בכל הדגמים לדעתי יש להם את הסופרים למשל, מזגן עילי שאין לו מתחרים , שקט חזק חסכוני ומגיע עם טכנולוגיה לטיהור אוויר שנקראת AIRCARE שמשמידה חיידקים ווירוסים בבית ובט בתקופה כזאת זה יתרון ענק
תדריאן לוקח אני לא יודע כמה ענק אבל לוקח
אבל רק במזגנים העיליים
אינוורטר לא בדקתי
ומרכזי/מיני מרכזי יש טובים מהם בפערים גדולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה