תהליך עבודה - בית פרטי

• הוסף לסימניות
אני החלטתי ללמוד בדרך הקשה.
ולמדל לפי תוכנית. עבודה בתוכנה בלנדר.
זה התוצאה בינתים למידול הבסיסי. אשמח לשמוע הארות והערות לשלב זה.
ואשמח מאוד להמשיך עם זה בע"ה עד לתוצאה המוגמרת.
אשמח גם לשמוע טיפים על הדרכים הטובות ביותר לשילוב הרקע, הגינה והסביבה.

קבצים מצורפים

• House Render.jpg
    KB 845.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, נראה שאתה מבין מה אתה עושה.
מחכים להמשך

• הוסף לסימניות
זה נראה טוב, תמשיך כך אני בטוח שתגיע רחוק.

• הוסף לסימניות
אם זה "לבד", אז בעז"ה נועדת לגדולות.
הערה קטנה - עדיף לקחת טקסטורות עם רזולוציה ברמה גבוהה, ושיש בה מספר רב של לבנים (במקרה הנ"ל), כך לא יראה שטקסטורה חוזרת על עצמה.

כאמור, בעז"ה, תמשיך להצליח, אתה על דרך המלך.

• הוסף לסימניות
הוספתי את הפרגולה. בתוכנית יש גג רעפים קטן בפינה אני עדיין לא יודע איך אני עושה את זה.
זרקתי עץ לבדוק איך זה משתלב כמובן שיוזז למקום יותר קונבציונלי.
אני רוצה לזרוק רקע לשפר את ההשתקפויות ולראות איך מסתדר עם הסביבה.
אני אטפל בכל הטקסטורות לדיק בהם לקראת הסוף.

קבצים מצורפים

• House Render2.jpg
    1.3 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
נשמע וילה די קורצת, אולי אפשר להדפיס אותה בתלת מימד למגורים?..;)

תמשיך לעדכן אותנו, מאוד מעניין להיות שותפים לתהליך.

(בקטנה- ע"מ שיראה אותנטי יותר, הייתי מזיזה קצת כלפי מטה את השורה של הקורות העליונות של הפרגולה בתוך הקורה החיצונית שמחזיקה אותם-מקווה שהסברתי את עצמי נכון)

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה