תהליך עבודה

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה לציור של תינוק-ראלי, אשמח לשמוע הערות/הארות מקצעיות..

קבצים מצורפים

• תמונה3.jpg
    KB 84.8 · צפיות: 19
  • תמונה6.jpg
    KB 122.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
במקום להעלות את השלבים, אולי כדאי להעלות את הציור המושלם בגודל מלא. זה נראה מקסים.

• הוסף לסימניות
להיפך מאוד מעניין לראות את השלבים בציור
ציור עדין ויפה
התינוק נראה טיפה טיפה בוגר.

• הוסף לסימניות
רישום יפה מאוד,
בקובץ השני כל השישיה נראית כמעט אותו הדבר, אין שם שלבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;727426:
רישום יפה מאוד,
תודה.. זה בעיה בסורק שלא קולט שכבות עדינות, התוצאה הסופית שונה לגמרי מהמוצג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;727426:
רישום יפה מאוד,

השלבים הם בעבודה על החולצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;727571:
השלבים הם בעבודה על החולצה.
כן, אבל הם ממש הלכו לאיבוד בסריקה וכמעט שאי אפשר להבחין בהם.

• הוסף לסימניות
ציור נהדר!
הייתי מסתפקת ב5-6 שלבי התקדמות.
לא מובן איך אתה בונה את הציור.
התחלתה מעין וכובע, התחלה מוזרה לדעתי :)

• הוסף לסימניות
ציור מקסים!
רק לי נראה שהראש גדול מידי ביחס לגוף?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהו תהליך העבודה האולטימטיבי/שלך,
בכ"א אני בדר"כ מתחיל ציור שונה מהדוגמא הנוכחית אלא סקיצה גסה וישר להצללות, במקרה הזה עבדתי מאוד רך כדי לקבל משהו רך, ובנוסף שאני שמאלי ובכדי שהיד לא תסתיר את ההתקדמות אני מתחיל מלמעלה וימין..

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהו תהליך העבודה האולטימטיבי/שלך,
בכ"א אני בדר"כ מתחיל ציור שונה מהדוגמא הנוכחית אלא סקיצה גסה וישר להצללות, במקרה הזה עבדתי מאוד רך כדי לקבל משהו רך, ובנוסף שאני שמאלי ובכדי שהיד לא תסתיר את ההתקדמות אני מתחיל מלמעלה וימין..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;727832:
ציור נהדר!
הייתי מסתפקת ב5-6 שלבי התקדמות.
לא מובן איך אתה בונה את הציור.
התחלתה מעין וכובע, התחלה מוזרה לדעתי :)

גם אני חוטא בענין הזה. רוב ציורי הדיוקנאות שלי מתחילים מהעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;729587:
גם אני חוטא בענין הזה. רוב ציורי הדיוקנאות שלי מתחילים מהעין.
אם אתה מתחיל לצייר מעין ומצליח להביא דיוקן לדומה ומושלם- כל הכבוד. באמת, אני לא יכולה כך:(
בתחילת שבוע הבא, בלי נדר, אדגים בציור דיוקן איזשהו איך לדעתי כדאי להתחיל ציור דיוקן. עם שלבי עבודה. רוצים? זה בכלל מעניין למישהו?
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;729605:
אם אתה מתחיל לצייר מעין ומצליח להביא דיוקן לדומה ומושלם- כל הכבוד. באמת, אני לא יכולה כך:(
בתחילת שבוע הבא, בלי נדר, אדגים בציור דיוקן איזשהו איך לדעתי כדאי להתחיל ציור דיוקן. עם שלבי עבודה. רוצים? זה בכלל מעניין למישהו?
שבת שלום!
בטח רוצים,מאוד מעניין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;729605:
שבת שלום!
איזו שאלה...מכל מלמדי...:)
שבת שלום ומבורך וחודש טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה