עזרה תהליך פניה לממונה בבקשה לפטר עובדת בהריון

• הוסף לסימניות
אני לקראת סוף הריון, הלקוח שעבדתי אצלו בקש לסיים העסקה וחברת כח אדם רוצים לשלוח בקשה למשרד העבודה לפטר אותי בהעדר לקוח.
הם שלחו לי את המסמכים ובקשו ממני לאשר אותם לפני שליחה שלהם לממונה.
יש שמה כמה דברים שאני לא חושבת שהם נכונים.
וכמה דברים שלא ידעתי שממש נשמעים לי לא הוגנים( הם ידעו הרבה לפני שהלקוח רוצה לפטר אותי ולא אמרו לי וכו' )
השאלה איך להתקדם, האם כדאי להכניס עו"ד לתמונה?
וגם אשמח לשמוע סתם על התהליך - איך הוא עובד? כמה זמן הוא לוקח בערך? האם צריך לבוא למסור גירסא בע"פ?
והכי חשוב - כמה סיכויים יש לי לזכות בעתירה הזאת?( אם מישהו מכיר קצת את הנושא)

תודה.

• הוסף לסימניות
אני לקראת סוף הריון, הלקוח שעבדתי אצלו בקש לסיים העסקה וחברת כח אדם רוצים לשלוח בקשה למשרד העבודה לפטר אותי בהעדר לקוח.
וכמה דברים שלא ידעתי שממש נשמעים לי לא הוגנים( הם ידעו הרבה לפני שהלקוח רוצה לפטר אותי ולא אמרו לי וכו' )
וגם אשמח לשמוע סתם על התהליך - איך הוא עובד? כמה זמן הוא לוקח בערך? האם צריך לבוא למסור גירסא בע"פ?

תודה.
את לא אמורה לאשר למעסיק את המסמכים, שיגיש מה שהוא רוצה למי שהוא רוצה, ואז הממונה פונה אליך לבקש את תגובתך לטיעונים.
לחשוף היום בפני המעסיק את הטיעונים זה טעות.
תכתבי לו שאת לא מסכימה עם הנאמר במסמכים, ואת תגובתך תמסרי לממונה כשיפנה לבקש אותה.

במקרה כזה של חברת כח אדם יש סיכוי גדול מאוד שיאסרו עליו לפטר אותך

בהצלחה

• הוסף לסימניות
המעסיק יכול להגיש מה שהוא רוצה
ואת צריכה להגיב במשרד העבודה על הטיעונים שלו
הוא לא עובד אצלך אלא את אצלו...
ממליצה למצוא עו"ד שיעזור לך
יש עמותות לעזרה לנשים בעבודה שעוזרות ללא תשלום תנסי לפנות אליהן
הם הוקמו בדיוק כדי להגן על חוקי העסקת נשים וזה בדיוק המקרה שלך

אם את לקראת סוף הריון- סביר להניח שמשרד העבודה לא יאשר את הפיטורים ויגידו למעסיק להעסיק אותך עד הלידה
ועוד 60 יום אחרי הלידה (אם לא תעזבי מעצמך)
מה החברה תעשה? כנראה תתן לך עבודות מעצבנות שתעשי בזמן שנשאר
אבל- לפעמים כשהם מבינים שהם יצטרכו לשלם הם מתאמצים למצוא לך לקוח.
מכירה כמה מקרים שבסוף העובדת נשארה כי הם התאמצו למצוא מה לעשות עם העובדת.
בהצלחה רבה!!
ואל תשכחי שהכל משמים!!
ולפעמים הקושי הזה יביא לך שפע ממקום אחר...

• הוסף לסימניות

תודה.
מצטרף לדברים
זה תהליך מאוד מורכב וקשוח
לא כזה מהר הממונה מאשרת פיטורים גם במידה והם מוצדקים (מניסיון אישי)
במיוחד אני לא מאמין בחברות כח אדם
אני מציע מאוד לקחת עו"ד (כמובן לבדוק את הריווחיות שבדבר)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה