תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
איזה סוג בד כדאי לי לקנות עבור רקע שחור לסטדיו

• הוסף לסימניות
קטיפה
הוא בולע אור ונראה הכי אטום

• הוסף לסימניות
רק שימי לב שיש קטיפה שקצת מבריקה וזה בעייתי ... וכן שימי לב לרוחב הבד ייתכן ותצטרכי
לחבר 2 אורכים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קטיפה גרמנית.

אני אגב מצלמת עם בד ליקרה כי זה הכי כיף. אני משתדלת להרחיק את המצולם מהרקע ואז התאורה לא גולשת לרקע. יוצא די טוב.

• הוסף לסימניות
אני חייבת דווקא קטיפה איכותית???
כי זה עולה הון.......

• הוסף לסימניות
לא חייבים קטיפה איכותית במיוחד, בסביבות ה40 שקל למטר זה בסדר,
וצריכים שתי אורכים ולתפור ביחד, זה מגיעה עד רוחב 1.50 מטר.

• הוסף לסימניות
אני אישית קניתי ביפו בד שחור לא קטיפה מגיע כבר ברוחב 3 מטר לא עולה יקר בכלל...
בדקי אם האטימות שלו מתאימה לך אני כרגע בניסויים עליו...

• הוסף לסימניות
רותי נראה לי שגם לי יש בד כמו שלך ברוחב 3 מטר
הוא אטום ובסדר
הבעיה שלי איתו שאין לי אפשרות להרחיק את המצולמים מספיק מהרקע וזה יוצר לי בעיה שאפשר לפתור רק בפוטושופ

• הוסף לסימניות
לא שווה לעבוד עם בד שמצריך אחר כך עבודה בפוטושופ.
הבד שאני עובדת איתו יוצא שחור אטום כבר בצילום, בתמונה המצורפת
השחור יצא כך בצילום ולא נדרש שום עריכה כלל.

קבצים מצורפים

• _MG_9690.jpg
    KB 286.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;936124:
לא שווה לעבוד עם בד שמצריך אחר כך עבודה בפוטושופ.
הבד שאני עובדת איתו יוצא שחור אטום כבר בצילום, בתמונה המצורפת
השחור יצא כך בצילום ולא נדרש שום עריכה כלל.

וואו!
יפה מאוד!
כמה רחוק הוא מהרקע?

• הוסף לסימניות
גם אני הקטנה מצטרפת, לי יש בד בטנה שחור, אבל הוא לא הכי מוצלח כי אח"כ את צריכה לעבוד קצת בפ"ש אני מרחיקה עד המקסימום הניתן ואח"כ מטפלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;936284:
בערך מטר וחצי (אין לי יותר מקום)

נו, מעולה, המינימום זה מטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה