תודה רבה לניק 957

• הוסף לסימניות
תודה רבה לניק 957
http://www.prog.co.il/member.php?u=28373
משווק מורשה של ESET

רכשתי אצלו אנטי וירוס ESET
קיבלתי גם מחיר טוב
גם שירות
הכל במהירות, יעילות ומקצועיות!

מומלץ!!

• הוסף לסימניות
מי קונה אנטי ווירוס???
פורצים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי,
לכמה זמן הרישיון שלך, וכמה הוא עלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדוד סם;2216212:
סתם מעניין אותי,
לכמה זמן הרישיון שלך, וכמה הוא עלה?
שלחתי בפרטי

• הוסף לסימניות
אני מכיר אנשים שהכל הם פורצים חוץ מהאנטי וירוס, עם זה אנשים נוטים יותר להיזהר ובצדק.

• הוסף לסימניות
זה יוצא יותר זול מאשר לקנות דרך האתר ל 3 שנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2216306:
אני מכיר אנשים שהכל הם פורצים חוץ מהאנטי וירוס, עם זה אנשים נוטים יותר להיזהר ובצדק.

מה ההבדל?
אם זה פרוץ זה עובד כמו קנוי.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני הורס את החגיגה.
קניתי באיביי מפתח לאנטי וירוס הנ"ל ב 30 שקלים, לערך.
למרות האיומים כאן בפורום- האנטי וירוס פעיל מזה חודשים רבים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2302286:
סליחה שאני הורס את החגיגה.
קניתי באיביי מפתח לאנטי וירוס הנ"ל ב 30 שקלים, לערך.
למרות האיומים כאן בפורום- האנטי וירוס פעיל מזה חודשים רבים...

אפשר קישור של זה באיביי

• הוסף לסימניות
אני רק יוסיף שלפי תנאי הרשיון של המשווק אסור למכור באיביי כך שמדובר ברשיונות גנובים לכאורה שיחסמו
כמו"כ ברכישה מאיביי אין עזרה וסיוע בהתקנה ובהפעלה

• הוסף לסימניות
ואם אכן מדובר ברשיונות גנובים, הוא עשה עליך ג"כ קופה....

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי אצל הניק 957
הגעתי למסקנה שהחומר שלי יותר מידי חשוב בשביל לסמוך על אנטי וירוס פרוץ או חינמי שאולי לא יהיה מעודכן או יעיל מספיק.
הנ"ל התקין לי בשעת לילה מאוחרת (שעת בוקר מוקדמת..) את האנטי וירוס, על כל ארבעת המחשבים שברשותי, כולל מחיקת האנטי וירוס הישן שלי והגדרות אישיות המתאימות לצרכים הספציפיים שלי.
הכל באדיבות ובנדיבות ובתנאי תשלום נוחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה