• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג איך ניתן להשיג תווים לשירים חסידיים עכשויים? (כמו הדיסק של אברהם פריד האחרון)
למי שיש תווים איכותיים. אשמח לשמוע ולקבל
תודה!

• הוסף לסימניות
תכנסי לשלאגר יש שם מדור של תווים ואקורדים
וגם באתר של שוואקי (יעקב) יש שם באחד הלשוניות את התווים של האלבום האחרון מאמין בניסים

• הוסף לסימניות
כן, יפה מאוד, רק הבעיה היא שהתווים האלה רדודים מאוד!
יש לי תווים של בני פרידמן "למלא את העולם באור", וגם את שמחה ליינר האחרון.
גם הרמה שלהם לא משהו....
אם רוצים, רק תגידו...

• הוסף לסימניות
באתר של שוואקי הם המקוריים בשלאגר אני לא יודע
ותביא את התווים של בני פרידמן ושמחה ליינר למה לא?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל כתובת מייל ולשלוח, אני פשוט לא יודעת איך העלים הרבה קבצים בבת אחת....

• הוסף לסימניות
מישהו פתח פה בעבר פורום עם המון תווים של מוזיקה חסידית, אפשר גם לחפש בגוגל תווים למוזיקה חסידית..
לא הבנתי מה הכוונה של "רובוט" תווים רדודים? התווים כתובים כמו הביצוע של השיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונתן שטרן;n5011877:
מישהו פתח פה בעבר פורום עם המון תווים של מוזיקה חסידית, אפשר גם לחפש בגוגל תווים למוזיקה חסידית..
לא הבנתי מה הכוונה של "רובוט" תווים רדודים? התווים כתובים כמו הביצוע של השיר.

נכון, אבל יש ויש, אפשר לראות תווים שכתובים "בסדר", ואפשר לראות תווים שכתובים בצורה מאתגרת ומקצועית,
אילו אתרים של תווים למוסיקה חסידית יכולים להפתח לחסומים?

• הוסף לסימניות
דווקא הם כתובים בצורה ממש טובה! קוראים לזהו באנגלית Lead Sheet שזה אומר שכתוב רק תווים ואקורדים בצורה קצרה של השיר בלי ארטיקולציה דינמיקה ועוד...
אני לא יודע מה פתוח לחסומים, גם אין אתרים מסוימים שמקבצים הכל, אבל פה בפורום יש את זה:
http://www.prog.co.il/forum/%D7%9E%D...A8%D7%93%D7%94

בדרך כלל צריך לחפש לפי שירים או אלבומים הרבה פעמים זה נמצא באתר של הזמר כמו שוואקי פריד וכו'..

מי שכתוב את התווים למוזיקה החסידית זה בדרך כלל אותו אחד ולמיטב ידיעתי אפשר לרכוש את התווים באתר שלו:
http://anotableidea.com/

• הוסף לסימניות
קודם כל, מה זה ארטיקולציה?
דבר שני, האתר היחיד של זמר שראיתי בו תווים היה אלי גרסטנר,
אפשר לקבל עוד כתובות של אתרים של זמרים או לחילופין אתר של תווים?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ארטיקולציה זה הבעה של הצליל חזק קצר וכו' מעבר לקצב שלהם (כל מיני סימנים מעל לתווים..)
צריך לחפש זמר זמר.. לשואקי יש לפריד ללהקת שלשלת יש ועוד.
יש לי מאגר יחסית נחמד אפשר לקבל במייל..

• הוסף לסימניות
אפשר למייל הזה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה