כללי תווית באינדיזיין יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
תווית באינדיזיין יש דבר כזה? כמו שיש בקורל דרו תוויות מוכנות ששמים פעם אחת את הגרפיקה וזה מכפיל לבד לבד התווית המובנת

• הוסף לסימניות
כן ולא.

• הוסף לסימניות
???
חיפשתי גם אני כזו אופציה

• הוסף לסימניות
תסביר בדיוק מה אתה מחפש, אולי יש לי בשבילך פתרון לא קונבנציונלי.

• הוסף לסימניות
אני פעם שאלתי שאלה לגבי מיזוג דואר, ואביגדור העלה אשכול שלם בנושא, הוא יכול לעזור בזה, אבל אני לא יודעת לעלות קישורים לאשכולות, אז אביגדור... בבקשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;83748:
תסביר בדיוק מה אתה מחפש, אולי יש לי בשבילך פתרון לא קונבנציונלי.

ונתנו אני עדיין תקוע בשאלה ששאלתי אותך כבר כמה פעמים מה הדרך הטובה ביותר לעשות מיזוג דואר.
אז עוד פעם יש לי כרטיס שעיצבתי בקורל דרו ואני צריך את אותו עיצוב 70 פעם רק עם שמות שונים אז אני רוצה להדפיס כמה שנכנס בדף כרגע נכנס 21 על הדף, ואני רוצה לעשות מיזוג שבהדפסה יצא בכל כרטיס שם שונה במקום להעתיק ולהדביק או להקליד 70 פעם, אז מה הדרך המהירה והקלה, בקורל, בוורד, או באינדיזין?

• הוסף לסימניות
ממליץ על אינדיזיין.
  1. אתה מעצב כרטיס אחד בגודל של כרטיס בודד (עד גודל דף רגיל - להדפסה).
  2. אתה שומר את הקובץ עם השמות כקובץ טקסט.
  3. פותח אותו בטקסט אדיטור הרגיל, ושומר שוב כקוסץ טקטס יוניקוד.
  4. באינדיזיין אתה פותח ב: Window > Automation > Data Merge
  5. לוחץ על המשולש הקטן למעלה, Select Data Source
  6. נפתח לך רשימה של הטורים. אתה מכניס כל אחד במקומו.
  7. אח"כ אתה לוחץ שוב על המשולש הקטן, ולוחץ על: Create Merged Document
  8. בהגדרות אתה בוחר: Multiply Records ובלייאוט אתה יכול להכין לך הרווחים בין כל תוית. וכמו כן שוליים למסמך החדש.
  9. אתה יכול גם לראות תצוגה מוקדמת, ולשנות כפי הבחירה שלך.
  10. אח"כ OK, והצלחה רבה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה