דרוש מידע תוי מזון של משרד הפנים

• הוסף לסימניות
אם משרד הפנים אישר שמגיע לנו לקבל את התוים
מדוע עוד לא קיבלנו אותם?
בתא קולי של אשל ממשיכים לומר שתעודת הזהות אינה זכאית
האם יש מישהו 'אנושי' שניתן לדבר איתו??

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך
איך עלי לנהוג במקרה שלי, שמשרד הפנים אישר ואני משום מה לא נמצאת ברשימה של אשל
יש לי מייל מפורש ממשרד הפנים עם אישור לקבלת התוים

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך
איך עלי לנהוג במקרה שלי, שמשרד הפנים אישר ואני משום מה לא נמצאת ברשימה של אשל
יש לי מייל מפורש ממשרד הפנים עם אישור לקבלת התוים
איך עושים את זה?
מילאתי את הטופס להגשה מקוונת ולא קיבלתי שום תגובה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יהיה משהו עם תווי המזון לקראת פסח
עבר תקציב.....

• הוסף לסימניות
אני נרשמתי דרך עירית בני ברק ולא קיבלתי תגובה כלל???????
איך אפשר לבדוק נתונים? באשל חבד זה לא מעודכן.....

• הוסף לסימניות
שום דבר בעניין התקציב לא ברור,
כמו שאופק חדש בסוף לא עבר,
והדתות המוגדלות שדיברו עליהם לא רלוונטיות,
גם זה לא ברור.
אגב, אם יש אדם בעולם שקצת יודע בעניין שיעדכן בשביל כולנו.

• הוסף לסימניות
גם אם זה עבר בתקציב (משהו שכלל לא בטוח)
זה יצטרך לעבור בחינה מחדש ע"פ פסק בגץ, וסביר שלא יהיה דרך משרד הפנים אלא דרך משרד הרווחה, וגם לא לפי הארנונה אלא לפי קריטריונים אחרים. וייקח לפחות כמה חודשים לתהליכים האלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה