דרוש מידע תוי קניה בסיטונאות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כיצד אפשר לרכוש מרמי לוי או מיש תוי קניה בסכום של עשרות אלפי שקלים בהנחה של 10% או אף יותר? יש כזו חיה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@אפס
לא תמצא מידע כאן על זה
זה תחום צבעוני בצבעים כהים.....

• הוסף לסימניות
שלום רב. חשוב לי, ויעזור מאוד, בקשר להודעה שהשארתם. האם אפשר לדעת איך ואיפה ניתן להשיג?

יישר כח,
ירמיהו ק.

נ.ב. אינני מבקר כאן תדיר. (וגם בקושי רב הצלחתי להכנס ולהשאיר את ההודעה..)
לכן אני מבקש במחילה, במטותא, - אם ניתן להשאיר הודעה כלשהי במייל שלי:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הנייד שלי הוא: 0548427386

יישר כח גדול!

• הוסף לסימניות
שלום רב. חשוב לי, ויעזור מאוד, בקשר להודעה שהשארתם. האם אפשר לדעת איך ואיפה ניתן להשיג?

יישר כח,
ירמיהו ק.

נ.ב. אינני מבקר כאן תדיר. (וגם בקושי רב הצלחתי להכנס ולהשאיר את ההודעה..)
לכן אני מבקש במחילה, במטותא, - אם ניתן להשאיר הודעה כלשהי במייל שלי:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הנייד שלי הוא: 0548427386

יישר כח גדול!
אני נוכח כעת לראות את הבעיה המובנית בפרוג, בעניין השארת אמצעי הקשר (הרשתי) בפורום.. (<לא ניתן לפרסם.. באופן פומבי>...)
ובכן:

lativ11
ולאחמ"כ.. ההמשך הנפוץ בעולם ...

יישר כח

• הוסף לסימניות
כל הרשתות נותנים הנחה לרוכש בעשרות.
שערי רווחה. אושר עד. רמי לוי

• הוסף לסימניות
תודה. הדברים ידועים.
שאלת הבירור שלי ספציפית ביותר. לגבי 10% הנחה שידוע ככל הנראה למשתמש: "בתוכנית-מרחב אונליין"

הכל פה שאלה של מספרים ומחירים...לגבי 5-6 % הנחה אינני צריך כל עזרה או מידע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מ"חכמת ההמונים" ל"כוח ההמונים" – האם הגיע הזמן לעלות שלב?

חברים יקרים,

תסתכלו רגע סביבכם, כאן בפורום. מה שקורה בפרוג בשנים האחרונות הוא לא פחות ממהפכה. כל אשכול כאן הוא דוגמה חיה ל"איש את רעהו יעזורו". אנחנו מתייעצים, משתפים, חוסכים אחד לשני עוגמת נפש, ומעניקים מידע ששווה זהב. יצרנו כאן מעצמה של "חכמת המונים" שאין לה אח ורע באף מגזר אחר.

וכאן עולה השאלה המתבקשת: האם לא הגיע הזמן לעלות קומה?

אם אנחנו יודעים להתאגד כדי להמליץ על המזגן הכי טוב או על המשכנתא הכי משתלמת, למה שלא נתאגד כדי לקנות אותם יחד במחיר שאף יחיד לא יכול לקבל?

תחשבו על זה: הציבור החרדי הוא צרכן ענק. אם נדע לקחת את הרוח הזו של פרוג – את האחדות, את השיתוף ואת המספרים הגדולים – ולתרגם אותה לקבוצת כוח צרכנית רשמית, השמיים הם הגבול.

במקום שכל אחד ילך לבד לחברת הביטוח, לבנק או לחנות החשמל ויקבל "הנחה סימלית", יבוא גוף המאגד עשרות אלפי בתי אב ויניח הצעה על השולחן: "אנחנו כוח קניה עצום. מי נותן לנו את התנאים של מועדוני הצרכנות הגדולים במשק?"

אנחנו מדברים על חיסכון פוטנציאלי של אלפי שקלים בשנה לכל משפחה, בסעיפים הכי כבדים: משכנתאות, ביטוחים, תקשורת, רכב ומוצרי חשמל.

תאורטית, המרחק בין המצב הקיים למצב החדש אינו רב. במקום שכל יחיד יעמוד לבדו מול התאגידים הגדולים (ביטוח, בנקים, תקשורת, רכב) ויקווה להטבה נקודתית, דמיינו מציאות שבה כוח ההמונים הזה מתורגם למספרים בשטח. מציאות שבה גוף אחד מייצג רבבות בתי אב ומנהל משא ומתן מעמדת כוח מול המשק הישראלי, בדומה למועדוני הצרכנות הגדולים והחזקים במשק החילוני.

לכאורה, כל המרכיבים להצלחה כבר מונחים על השולחן:
  1. ציבור גדול ומלוכד.
  2. צרכים משותפים וזהים.
  3. פלטפורמה קיימת לתקשורת (כמו הפורום הזה).
האם לדעתכם המעבר הזה מ"חכמת המונים" ל"כוח קניה" הוא חלום אוטופי, או צעד מעשי שפשוט מחכה שמישהו ירים את הכפפה? מה חסר לנו היום כדי שזה יקרה בפועל?

אשמח לשמוע את דעת הציבור

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה