מידע שימושי תוך כמה זמן מחזירים תשובה אחרי פגישה ראשונה

• הוסף לסימניות
הבחור צריך לענות קודם או הבחורה?
השדכנית צריכה ללחוץ ?

• הוסף לסימניות
בפגישה ראשונה עונים בלילה לא?

• הוסף לסימניות
לפעמיים אחרי שמדברים עם השדכנית מבקשים לילה לחשוב...
אבל בד"כ על פגישה ראשונה כן מדברים איתה עוד בלילה אפילו בלי לענות תשובה ברורה -אבל כיוון

• הוסף לסימניות
אם היא לא מתקשרת
אני אמורה להתקשר אליה? או שזה נראה שאני מולהבת?

• הוסף לסימניות
מקובל שהבחור עונה ראשון
אם היא לא מתקשרת
אני אמורה להתקשר אליה? או שזה נראה שאני מולהבת?
אפשר להתקשר לשדכנית זה רגיל ולא נראה שאת מתלהבת מותר גם להתלהב;)
בפגישה ראשונה עונים בלילה לא?
בדר"כ תלוי מתי נערכה הפגישה
אם בשעה מוקדמת רצוי לענות עוד בלילה, ואם זה מאוחר אפשר לחכות למחר (אם כי כדאי לומר לפחות כיוון בלילה)

• הוסף לסימניות
השדכנית צריכה ללחוץ
לדעתי יש מוסכמות בסיסית
שהבחור עונה ראשון ובד"כ רק מחר יש תשובה
אבל יש סיפורים חריגים כגון שזה היה פגישה מוצלחתתתת ביותר
והבחור החזיר ראשון באותו לילה או הבחורה החזירה לפני הבחור באותו לילה וזה התקדם יפה מאוד
אך מה שבטוח בלי לחץ לא מהשדכנית ולא מההורים הלחץ הוא הגורם בחלק מהמקרים לביטול שידוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה