תוכלו לעזור? נעלם לי השלט

• הוסף לסימניות
שלום ותודה לכל מי שקורא את ההודעה

אני באמצע עבודה על פרוייקט ונעלם לי השלט
אני עובדת על קיובייס 5 ותמיד אם לוחצים על f2 הוא מקפיץ או מעלים את השלט, ופתאום (אולי לחצתי בטעות על משהו ושיניתי הגדרות) הוא נעלם.
גם ב-device למעלה, בתוך הפרוייקט, אין אופציה של f2.

מישהו יכול להדריך אותי איך מגדירים אותו חזרה? אני מסתבכת קשות בלעדיו (הפרוייקט קצת מורכב, עם שינויי טמפו ואני משתמשת הרבה בשלט. לא בזה העליון שנמצא בסרגל הכלים יחד עם כל ההגדרות אלא בשלט הנפרד שעומד בפני עצמו)

תודה רבה לכל מי שיוכל לסייע הכי מהר שאפשר!
אסתר פת

• הוסף לסימניות
הוא כנראה נעלם לך למטה.. מתחת למסך של הקיובייס..
נסי למשוך אותו חזרה, קצת מסובך אבל אפשרי

• הוסף לסימניות
אם כבר, שאלת תם: איך משנים טמפו באמצע פרויקט?

• הוסף לסימניות
פותחים ערוץ טמפו, ועם העיפרון את מגדירה באיזו נקודה את רוצה לשנות את הטמפו- ובצד שמאל- כביכול ב channel של הערוץ- את משנה את המהירות ע"י שינוי המספר.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 43.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
או שלוחצים ctrl t ומגדירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה