תוכלי לעזור לי? חולצה תכלת לתלבושת, היכן?

הי,
יש כאן משהי שהזמינה בנקסט חולצה?
ראיתי שם חולצות ממש יפות ואני לא יודעת איזה מידה להזמין.
קניתי חולצה של פלייס מידה 14 והיא קצת גדולה עלי. (הולכת להצר אותה) אז מי שיכולה לומר לי לפי זה איזה מידה להזמין ממש תעזור לי.

כמו כן איפה יש חולצות תכלת 100% כותנה?
אני קניתי אותה
לקחתי מידה 34 הכי קטן, היתה לי מעולה, לשם השוואה, היה לי גם חולצות תכלת 13-14 של זארה ילדים.
מה שכן היא ארוכה קצת, אם את נמוכה תצטרכי לקצר.
אני רואה שכרגע אין מידות ממילא.

אם מעניין אותך יש לי למכירה ב50 ש''ח
חצאיות תלבושת ארוכות במצב מצוין במגוון מידות (יש גם כמה אורך מידי)
חברות מצוינות ממש הכל מחו''ל
מבנות בסמינר אמריקאי שהשאירו את זה בארץ.
אני בירושלים
היי
האם יש לך גם השנה חצאיות פליסה יד שתיים לבנות הסמינר;

הקודמת זוכה !!!!!
כרטיסי מתנה בחנות סקירטפלינג בהנחה משמעותית מאד
( יש להם סניפים בירושלים ,בית שמש ואשדוד )
בחנות יש : תיקי מותג , ארנקי מותג , חצאיות וחולצות תלבושת ,סוודרים ,קפוצונים, בקבוקי מותג ,קופסאות תכשיטים,
מחלקת יוקרתית לכלה ועוד
שתי אופציות לרכישה : כרטיסים על סך 2050 ב 1500 ש"ח בלבד (!!!)
או כרטיס של 500 ש"ח ב 400 ש"ח
בתוקף לחמש שנים
כל הקודמת זוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה