תוכנה חינמית בקליק ימני תמיר קובץ BMP לJPEG בוינדוס 7

• הוסף לסימניות
למי יש תוכנה חינמית שבקליק ימני תמיר קובץ BMP לJPEG בוינדוס 7?

בעבר היה לי כזה דבר, אני לא מוצאת את זה עכשיו,
ובאקספלורר בשמירת תמונה יש לי אפשרות יחידה של שמירה רק בBMP
לכן רציתי את התוכנה הנ"ל ע"מ להמיר בקלות לJPEG ללא פתיחת תוכנה נוספת.

• הוסף לסימניות
רק העליון מפרוג נפתח לי,
התוכנה הותקנה, זה לא מופעל בלחצן ימני אך אפשר לגרור לחלון.
תודה רבה.

אם התוכנה האחרת מוצלחת יותר, אשמח אם תעלה אותו לג'מבו מייל.
ישר כח!

• הוסף לסימניות
בבקשה:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=e130bb9a976c4531b02a8f7bb3158bda

image73.jpg

• הוסף לסימניות
האם התוכנה הזו כן אמורה לעבוד בקליק ימני?
הפעלתי מחדש לאחר ההתקנה ואני לא רואה שנוספה שורה בלחצן ימני.

• הוסף לסימניות
אצלי זה עובד מעולה, (win 7)
נוספה לי שורה בשם 'XnShell'
ומשם ניתן לבצע המרה בקליק.

• הוסף לסימניות
ב"ה מצאתי אפשרות לשמירה בהורדת חלק מן התמונות בJPEG עם השם המקורי,
למי שיש את אותה בעיה:
במקום שמירה בשם
סמנו: שמירת יעד בשם, אם זה פעיל (לא תמיד, רק כשהתמונה גדולה, לוחצים עליה לחיצה שתפתח תיבה לראות את התמונה בגדול ואז בלחצן ימני יש אפשרות זו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה