דרוש מידע תוכנה חינמית לעריכת מצגות וקליפים

• הוסף לסימניות
תודה, האמת שלא יצא לי ב5 שנים האחרונות ויותר לעשות מצגות
כמה זה עולה את יודעת?
וזה תשלום חד פעמי או לכל מצגת?
לא זוכרת....
נראלי את יכולה לבחור לשלם רק על המצגת, או מנוי נגיד שנה, או לתמיד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה חסום לי, אבל אני רוצה להבין, זה גם movavi ז"א אחרי שאני אתקין את זה אני יוכל לסגור את המצגת הקיים שלי בזה?
תודה רבה על הסבלנות:)
תנסי לייצא את המצגת ואז אמור להופיע לך אם את רוצה ליצא אותה בחינם עם סימן מים או לרכוש את התוכנה
ככה היה לי במובי לפחות

• הוסף לסימניות
משהי יודעת כמה לוקחים על מצגת?
ואם יש כאן משהי שעושה קליפים ב 400 שח בערך אשמח שתודיע לי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ואם יש כאן משהי שעושה קליפים ב 400 שח בערך אשמח שתודיע לי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מישהי פה שלחה לי שעושה כשבקשתי גם.
את פה? אני אכתוב את המייל ואמחוק ישר..

• הוסף לסימניות
מה את צריכה? אני יכולה לעשות לך אפילו בפחות

• הוסף לסימניות
אני צריכה קליפ לבת מצווה דחוף מאודד!!!
יש לך קליפים להראות לי? שעשית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה
לא
חשבתי שאת עושה גם את ההסרטה.
אגב את יודעת כמה לוקחים על עריכת מצגת?

• הוסף לסימניות
אה
לא
חשבתי שאת עושה גם את ההסרטה.
אגב את יודעת כמה לוקחים על עריכת מצגת?
אני בחו"ל:) קצת מסובך להסריט מכאן
ממ אני לא כל כך בקיאה במחירים בארץ

• הוסף לסימניות
מה ?להסריט?
אני כן רוצה מקצועי. אבל בכל זאת מחפשת משהי שעושה זול.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה