- הוסף לסימניות
לא זוכרת....תודה, האמת שלא יצא לי ב5 שנים האחרונות ויותר לעשות מצגות
כמה זה עולה את יודעת?
וזה תשלום חד פעמי או לכל מצגת?
נראלי את יכולה לבחור לשלם רק על המצגת, או מנוי נגיד שנה, או לתמיד
לא זוכרת....תודה, האמת שלא יצא לי ב5 שנים האחרונות ויותר לעשות מצגות
כמה זה עולה את יודעת?
וזה תשלום חד פעמי או לכל מצגת?
הנה התוכנה להורדה...מה הכוונה? יש לי מצגת מקומית ואני לא מצליחה לשמור אותה כקובץ סופי
זה חסום לי, אבל אני רוצה להבין, זה גם movavi ז"א אחרי שאני אתקין את זה אני יוכל לסגור את המצגת הקיים שלי בזה?
תנסי לייצא את המצגת ואז אמור להופיע לך אם את רוצה ליצא אותה בחינם עם סימן מים או לרכוש את התוכנהזה חסום לי, אבל אני רוצה להבין, זה גם movavi ז"א אחרי שאני אתקין את זה אני יוכל לסגור את המצגת הקיים שלי בזה?
תודה רבה על הסבלנות![]()
מישהי פה שלחה לי שעושה כשבקשתי גם.משהי יודעת כמה לוקחים על מצגת?
ואם יש כאן משהי שעושה קליפים ב 400 שח בערך אשמח שתודיע לי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה את צריכה? אני יכולה לעשות לך אפילו בפחותמשהי יודעת כמה לוקחים על מצגת?
ואם יש כאן משהי שעושה קליפים ב 400 שח בערך אשמח שתודיע לי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי ישניםאני צריכה קליפ לבת מצווה דחוף מאודד!!!
יש לך קליפים להראות לי? שעשית?
אני בחו"לאה
לא
חשבתי שאת עושה גם את ההסרטה.
אגב את יודעת כמה לוקחים על עריכת מצגת?
להסריט ולערוךמה ?להסריט?
אני כן רוצה מקצועי. אבל בכל זאת מחפשת משהי שעושה זול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים