תוכנה להוצאת חשבוניות

• הוסף לסימניות
ואיך הוא יודע שהזנת נתוני אמת ? הדיווחים על שמו, ואם זה לא תקין, דינו כמסייע לעברה.
הדוח לא יכול לזייף. הוא הפקה אוטו' מהמערכת והוא גם יכול לוודא שיש ספרור רציף.

• הוסף לסימניות
איך אני מוציאה חשבונית קבלה על עסק פטור משנת 2019
בריווחית הוא רשם לי תאריך הפקה של היום

• הוסף לסימניות
התוכנה ברשת להפקת חשבוניות הם תוכנות המאושרות ע"י מס הכנסה ולא ניתן לבצע בהם שינויים או להוציא קבלה שאינה במועד החוקי.
קבלה יש להוציא מיד עם קבלת התשלום או בהעברה בנקאית מיד אם היוודע התשלום. ולכן לא ניתן להוציא קבלה עם תאריך מוקדם יותר.

• הוסף לסימניות
התוכנה ברשת להפקת חשבוניות הם תוכנות המאושרות ע"י מס הכנסה ולא ניתן לבצע בהם שינויים או להוציא קבלה שאינה במועד החוקי.
קבלה יש להוציא מיד עם קבלת התשלום או בהעברה בנקאית מיד אם היוודע התשלום. ולכן לא ניתן להוציא קבלה עם תאריך מוקדם יותר.
גם לי יש את הבעיה הזו אני רוצה להנפיק קבלה על 2020 , לכאורה אין מה לעש'?

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ לי על תוכנה חינמית
שהיא טובה ומעולה להוצאת חשבוניות
מבין כל מה שהעלו פה לאשכול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משתמשת בYPAY.
אחת המעלות של התוכנה הזו שהיא נותנת להוציא קבלות אחורה ואין בקבלה שום אזכור מתי היא הופקה באמת אלא רק תאריך שאני רושמת.
לא לוקחת אחריות מבחינה חוקית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה