כללי תוכנה להמרת טקסט סרוק לטקסט פעייל

• הוסף לסימניות
יש למשהו תוכנה להמרת טקסט סרוק לטסקט פעיל - חינמית
או המלצה על תוכנה כזו?
באופן כללי כדאי לעבוד איתה או לא מומלץ להתחיל.
לקוח שיש לו חוברות ישנות שהוא רוצה לחדש ואין לו את הקבצים
והוא רוצה לחסוך את ההקלדה וההגהה, זה מומלץ או לא כדאי לי בתור גרפיקאית להתעסק עם זה. מבחינת תשלום אני יכולה לדרוש על זה לפי שעות או לפי סריקה אין עם זה בעיה.

• הוסף לסימניות
התוכנה לא תמיד מצליחה לקרוא את כל סוגי הטקסט הישן ויוצא הרבה מאד שגיאות ואחרי הכל חייבים גם להגיה את זה - ולכן זה לא משתלם - יותר משתלם להם להביא את זה למקלידה שתקליד את הכל במהירות ולהגיה את זה ...

• הוסף לסימניות
פיינרידר היא תכנה די חכמה לפיענוח סריקות בשפה העברית כולל 2 טורים וכו'.
כמובן שזה מאוד משתנה לפי סוג הגופן ואיכות הסריקה.

הלקוח יחסוך בהקלדה, אבל ישלם יותר בהגהה.

• הוסף לסימניות
ליגטורה היא יחסית בסדר גמור (אם כי גם עליה צריך לעבור)

• הוסף לסימניות
abbyy תוכנה קלה וידידותית

• הוסף לסימניות
זה תוכנות חינמיות? יש מצב להעלות איזו תוכנה, או לשלוח לי במייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כלמוד ניסיון בתוכנות הנ"ל - עדיף להקליד מחדש. יותר מהיר, מינימום שגיאות. אולי יום אחד תבוא התוכנה הגואלת...

• הוסף לסימניות
abbyy מדייקת יותר מנסיון.
(וכמובן שעדיין צריך הגה"ה כנ"ל)

• הוסף לסימניות
אני מכיר מכון שמתעסק בהמרה לטקסט ע"י תוכנות מתקדמים והם מתחייבים למינימום 99% דיוק,
הם מביאים את החומר מוקלד בוורד לאחר הגהה ותיקונים במחיר מוזל.
המכון הוא: "סריקאות"
טלפון: 02-99-55-400
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני משתמש ב-ABBYY FineReader 10 Professiona, ומאוד מרוצה בד"כ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;785631:

מה זה
מאיפה התוכנה הזו
כמה היא עולה

זה מעניין גם אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;785631:

גם אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבטי;785632:
מה זה
מאיפה התוכנה הזו
כמה היא עולה

זה מעניין גם אותי

למי שמעוניין באמת
הנה, כאן אפשא לקנות אותה http://www.abbyy.co.il/?categoryId=72125&gclid=CO381oL5srACFcZJ3god_3shWA ב749 ש"ח
ואפשר גם גירסת נסיון ל15 יום http://ftp.software-sources.co.il/FR11_PE_976-3_for_IL.exe

ומצורף גם קובץ הוראות בעברית לתוכנה

בהצלוחע

קבצים מצורפים

• 672_7511f2fe6d81b3b5ea4055403db095f5.pdf
    KB 748.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש הספר;785624:
אני מכיר מכון שמתעסק בהמרה לטקסט ע"י תוכנות מתקדמים והם מתחייבים למינימום 99% דיוק,
הם מביאים את החומר מוקלד בוורד לאחר הגהה ותיקונים במחיר מוזל.
המכון הוא: "סריקאות"
טלפון: 02-99-55-400
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש לך מושג מה המחירים שלהם? איך זה עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה