תוכנה להנפקת חשבוניות, קבלות וכו' מישהו יכול להמליץ

• הוסף לסימניות
הנה הקישור

ואגב יש פה גם 8 אחוז הנחה על המחירון שם

אשמח לדעת ממי שמנוסה במה שצריך להיות בתוכנה כזאת אם היא טובה או פחות

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בypay.
חינמי לחלוטין ונוח לשימוש

אתר חינמי להוציא קבלות וחשבוניות??? איפה ההיגיון מאחורי זה?
כאילו, למה שווה להם לתפעל את זה?
זה נשמע מקסים, אבל מלחיץ קצת...
אני אשמח מאד לשמוע המלצות או דיס אם יש למישהו!

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת ב-ypay

• הוסף לסימניות
אתר חינמי להוציא קבלות וחשבוניות??? איפה ההיגיון מאחורי זה?
כאילו, למה שווה להם לתפעל את זה?
זה נשמע מקסים, אבל מלחיץ קצת...
אני אשמח מאד לשמוע המלצות או דיס אם יש למישהו!
הם מציעים שירותים אחרים בתשלום- כמו הגשת דוחות. הם לא מחייבים לרכוש את השירותים האלו כדי להשתמש בתכנה להנהלת חשבונות, אבל זאת יופי של פרסומת...

• הוסף לסימניות
משתמש הרבה זמן עם התוכנה הזו, חינמית (עד גבול מסוים - כמדומני 10 מסמכים בחודש, עם אפשרות לסליקת אשראי חינם, תכונות נוספות בתשלום, לדעתי די זול, אבל תבדקו) וידידותית מאד.
מאד מרוצה, וכמה שהמלצתי להם, גם פה בפורום, עובדים איתה.

• הוסף לסימניות
זה לא קשור למס הכנסה איכשהוא????
סתם השערה

• הוסף לסימניות

בתוכנת סאמיט אפשר להנפיק עד 10 מסמכים חינם כל חודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה